Dojeli jsme v SK do Zázrivé u Terchové a tady v našem ubytku Janošíkov dvor čepují Starobrno 12° Bitr a Zlatý Bažant 10°
12-ku nechci a ten pták se pít dá..... Tak tři
Teda to je ....prides si tak z Brna na vylet a ono je tam "Starobrno"
To jak keby ze idem na rande "na slepo" a zrazu pride ta moja
"Věř si čemu chceš, ale nikomu to necpi"
Toyota Carina E 1.6 Xli LB 1992 Japan
Shell HX7 10w40
HONDA Civic 8G 4D 1.8 2006 Turkey
motorovy olej všeho druhu
První možnost lze napravit třeba tak, že si místo piva objednáš Kofolu. Ve druhém případě jakýkoli pokus o (vy)řešení směřuje ke katastrofě srovnatelné s potopením Titaniku. Jedině snad že bych si domluvil rande na slepo a přišla, jak píšeš, ta tvoja...
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90 "Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
"Vtáka" zatvoril do klietky Heineken. Zničil všetky "značky", ktoré vlastní.
Lepšia je produkcia zo Šariša, ktorú vlastní pivovar Prazdroj, ktorý vlastní japonská korporácia Asahi. Z ich produkcie mi okrem piva Šariš chutí aj Gambrinus.
Z malých pivovarov je dobré pivo Urpiner.
Keď sa pohybuješ v okolí Martina, tak sa pozri po pive Martins. Je to mini pivovar z Martina a varia excelentné pivo. Ochutnal som ho, keď som bol pred pár rokmi v Martine. Odvtedy som lepšie pivo nepil.
Emge dík, Martins pohledám
Co jsem našel v Terchové, tak pivovar Vŕšky, ale 5,75€ za litrovku nedám
Jinak ten Šariš jsem zkusil před asi 6 lety ve Spišské Staré Vsi, a už nemám odvahu. Ale zas od té doby vím co to je "jít na jedno"
Ale jo, něco lokálního tady snad ještě najdu. A když ne tak si koupím v Lidlu po 1€ plechovky Svijany
Pred cca 6. rokmi sa uskutočnili v Šariši vlastnícke zmeny. Predtým bol vlastníkom SAB Miller a produkoval rovnaké "priemyselné pivo", ako Heineken.
Ale odkedy ich kúpil japonský Asahi spolu s Prazdrojom, tak išli s kvalitou hodne nahor. Rozhodne predbehli Heineken.
Dnes je to podnik Plzeňský Prazdroj Slovensko, a.s.
Pá, So u nás proběhli Břeclavské slavnosti, které každoročně navštěvujeme nejen kvůli hudbě ale také převařené nachmelené vodě. IPA APA zrovna nemusím ale okoštuji. Nejvíce mne zaujala HAKSNA 15°, také ji nejvíce zkonzumoval ale jaksi cenově bych ji na čepu asi neudržel. https://eshop.starobelskypivovar.cz/ner ... -west-20l/ Ale chutnala mi.
Ford Explorer V6 4.0 lpg 1998, Shell HU 5W-30 SL ATF MaxLife Toyota SiennaV6 3,5 2007 Rowe RS 0W-40 ATF MaxLife Peugot 206 1,4i, 2005, Total Q 5W-40 ATF MaxLife
MB GLK 320CDI 3,0 2009, MB 5W-30, ATF MB Honda Jazz1,25, 2005, Ravenol SSL 0W-40