Podívej, jeden jediný ten NEJ nenajdeš. A moc dobře budou ty výměnné intervaly. Mohl by si dát do všech klidně i Shell Helix Ultra 5w30 - a ať už A5 nebo A3 bo je to taky gut oil, avšak zvolil sis Ravenol, takže....
Kluci už psali že DXG to zvládne. A zvládne bo je PAO+ester což je velmi vhodné při a těsně po startu, ale má i molybden pro jízdu "palbu". HTHS by mělo býtt dostatečné ve srovnaní s "vodičkou" 0w20 (a nechápu proč to tam někdo lije. Byť je možná výrobcem povolen, je úplně na kraji/začátku možných viskozit - no jo, holt debilní ekologie

).
Já osobně bych do svého auta nešel pod 0w30 A3 - ale já těm (extra)nízkoviskózním "olejům" prostě nevěřím.
Ale taky jezdím jinak než Tvá ségra, a DXG by to dalo (a tchánovi ho taky budu dávat), takže ve Tvém případě to DXG dát můžeš do všech, ale taky by šlo do těch dvou starších SSO (je PAO a A3) a do těch novějších DXG - právě kvůli jízdnímu stylu - a nejen proto že DXG s molybdenem to udrží i za tepla ale v pohodě bude i proto že obsahuje ester, a nebydlíš-li někde v mrazové kotlině, 5w je v pohodě.
Ale znovu napíšu že jeden jediný ten NEJ nenajdeš a při včasné výměně bude gut s tím i s tím....
A sorry že jsem Ti možná zamotal hlavu