"Dobrý den, paní Pelikánová!
Podle posledních průzkumů přijede 8 účastníků zájezdu, noclehovat budeme pouze čtyři. Po předchozích zkušenostech předpokládám, že se situace nezmění, a tož Vám píšu aspoň trochu s předstihem, abyste pro nás rezervované spaní mohla případně přepustit někomu jinému...
Děkuji a těším se za týden na shledanou! Jiří Valenta, Colommbo"
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90 "Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Dnes mi volal Pitris, že se mu telefonicky přihlásil další účastník zájezdu a včetně noclehu...
Chlapi, moc vás prosím, funguje Fórum, funguje vlákno, tož pro příště žádné partyzánské akce a přepadovky - olejsrazy nejsou holubník, pořádek musí být, vy kluci pitomí... Děkuju!
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90 "Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Abych to upřesnil. V plánu bylo i spaní,ale jelikož 1.10. mám narozeniny,v neděli mají přijet syni do Zlína. K tomu ještě v sobotu ráno končím týden nočních, tak dost nabito. Jiný by nedojel ani na otočku.
BMW R 1200 RT - Bělouš
BMW R 1200 RT - Baron
Valvoline All-Climate 20W-50
Chlapci, sraz se povedl (i mě mrzelo že jsme museli do Brna odjet už večer). Opět super pokec, opět dobrá bašta i pití, a opět moc pěkná auta i zajímavé dvoukolky Dík.
Kluci, už jsem doma. Cestou domů jsem se trochu víc loudal a hypnotizoval rafičku od palivoměru Nechtěl jsem totiž tankovat jinde, než na Eurooilu. Nakonec to vyšlo, dojel jsem tam a zpět na jednu nádrž (568km).
Kluci, díky za skvělou společnost.
Jarku, neboj, trefil jsem tam na první dobrou
DOHC VTEC TURBO 243kW HGO 0W20 SOHC 16V 66kW MAX LIFE 5W40 DOHC PARALLEL-TWIN 52 kW MOTUL 300V 10W40
I já děkuju všem, co přijeli, byť třeba jen na chvíli, bylo to, jako již tradičně, moc fajn!
Sraz jako vždy super. Jen ten návrat do Zlína po D1, byla katastrofa. Dálnice plná UK, kteří asi po dálnici jeli poprvé. V Brně jsem to vzdal a raději jel přes buchláky.
BMW R 1200 RT - Bělouš
BMW R 1200 RT - Baron
Valvoline All-Climate 20W-50
Kluci opoždeně taky musím napsat,že sem dojel v pořádku a že to byla paráda vás zase vidět. Moc mě mrzelo,že sem jel tak brzo a kdybych věděl,jak to nakonec dopadne,tak sem zůstal s vama. Takže poučení pro příště