To jsou halt ty zpátečky "hned vedle" jedničky u man. převodovek - stejně řazené akorát R přes odpor pružiny- jinak si to neumím vysvětlit. A když se člověk zasní, je to tam hned. Akorát si myslím, že ta dáma je asi zvyklá rozjíždět se razantněji, proto než si uvědomila chybu, byla ve výloze, trochu více citu v nohách by asi neškodilo. Možná zná akorát dvě krajní polohy - u sebe a od sebe...
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90 "Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Pro tyhle "takylidi" je pokuta 10.000 pakatel. Ale řekl bych že když tam potom musel stát dvě hodiny v protisměru jako kokot, že si to bude pamatovat víc a dýl. https://www.testyojetin.cz/zajimavosti/ ... d=14268154
Ale že ho ten s kamionem možná zachránil od kriminálu bo ho nenechal jet opačně a někoho trefit, mu v té jeho debilní palici asi ani nedošlo
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90 "Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
To druhý mám asi 5km od baráku.
Jakmile někoho chytí s víc jak 0,5 promile nebo s fetem, jsem pro doživotní odebrání ŘP. Ono by se to časem pročistilo a koncerňáků by očividně ubylo...
Toyota GR Yaris Litchfield @ 230kW - Ravenol DFE 0W20, MTF1, MTF3, DGL Aprilia SR GT 125 Sport - Ravenol VST 5W40 Lexus NX 450h+ - v záběhu
"Věř si čemu chceš, ale nikomu to necpi"
Toyota Carina E 1.6 Xli LB 1992 Japan
Shell HX7 10w40
HONDA Civic 8G 4D 1.8 2006 Turkey
motorovy olej všeho druhu
Ale zase směrová ovladatelnost vozu v rychlostech blížících se nule byla na 1*...
no ak ten curak naliaty tvrdí že to auto ku*va neřídil a ani testu na alkohol sa nepodrobí.. tak ho proste odtiahnuť mimo kamier, naložiť mu že sa poserie od bolesti a rovnako tvrdiť, že ho proste ku*va nikto nezbil, len upadl.