Koncernak
Moderátor: Colommbo
Re: Koncernak
Přesně tak, dělají, jen nám z toho nepraskají toliko céfky 
Setkávám se s tím naprosto výjimečně, a pokud už, jde obvykle o řidiče BMW. Vaši odpověď tedy za odpověď na mou otázku nepovažuji!
To ovšem nevylučuje tvůj problém!
Jestli on třeba není problém s tím co vidím, ale s tím co chci vidět.Jerry3 píše:Setkávám se s tím naprosto výjimečně, a pokud už, jde obvykle o řidiče BMW. Vaši odpověď tedy za odpověď na mou otázku nepovažuji!
Ale robia ,len to nevnímate,lebo keď vidíte VAG máte červené pred očami.
na umyvarke si robim svoje. zaujal ma hruby zvuk mladsej hatapky.
akoby chcel vyletiet zo silemblokov skrz kapotu. zvlastna zmes zvukov.
akoby chcel vyletiet zo silemblokov skrz kapotu. zvlastna zmes zvukov.
LPG
X-CESS
VST 
MOBIL SUPER 3000 X1
Eurol Engine Oil Treat
LQ-Molygen
TOTAL INEO 0W30
X-CESS
VST MOBIL SUPER 3000 X1
torro rosso zřejmě platí VAG v rámci svého PR.
Toyota GR Yaris Litchfield @ 230kW - Ravenol DFE 0W20, MTF1, MTF3, DGL
Aprilia SR GT 125 Sport - Ravenol VST 5W40
Lexus NX 450h+ - v záběhu
Vsadím se, že nic hloupějšího již nedokážeš vymyslet. 
OK, já tu mou otázku tedy trochu upřesním. Proč se četnost výskytu tohoto jevu multiplikačně navýšila od momentu vypuknutí Dieselgate?
P.S.: Já tu odpověď samozřejmě znám - jde o iluzi absolutní beztrestnosti či nepostižitelnosti vyvolanou tím, že VAG vlastně nebyl v Evropě za Dieselgate řádně potrestán.
P.S.: Já tu odpověď samozřejmě znám - jde o iluzi absolutní beztrestnosti či nepostižitelnosti vyvolanou tím, že VAG vlastně nebyl v Evropě za Dieselgate řádně potrestán.
Naposledy upravil(a) Jerry3 dne ned dub 05, 2020 7:16, celkem upraveno 1 x.
Jerry3, když jsem si před měsícem koupil embéčko, budu moci jezdit v pondělí a pátek přes Prahu? To jako z Drážďan z práce. Slibuju, že pojedu slušně 
Jinak věř tomu, že největší vemena na cestě jsou poláci, kteří jezdí taky do německa do práce. A je jedno s čím jedou.
Jinak věř tomu, že největší vemena na cestě jsou poláci, kteří jezdí taky do německa do práce. A je jedno s čím jedou.
Ano, souhlasím, že úplně nejhorší jsou Poláci: povětšinou jezdí VAGem a BMW. Tedy i to sedí! 
Nebudeš, a to dokonce ani v embéčku, jsou uzavřené hranice...Edax píše:Jerry3, když jsem si před měsícem koupil embéčko, budu moci jezdit v pondělí a pátek přes Prahu? To jako z Drážďan z práce. Slibuju, že pojedu slušně
Jo to sedí. Ty značky. A bez vyjímky to všem hulí jako Tatra. Ale plný kotel drží furt a za všech okolností. A 90 % jich má ještě vytuněná světla různými xenony a svítí to do korun stromů. V pátek jet z Prahy na Náchod je očistec. Ale za 5 let jsem neviděl jedinýho policajta.