"Kvalita" nafty...
Moderátor: Colommbo
-
tapka
Re: "Kvalita" nafty...
https://blogauto.cz/spotreba-nafty-tank-ono-kvalita/
Chtela jsem taky prejit na ONO ale ten filtr...?
Chtela jsem taky prejit na ONO ale ten filtr...?
Co " ten filtr" ? A jak by vypadal filtr po jiné naftě? Dělat z jedné fotky závěr ? Filtr při výměně 30 000 km a spotřebě 6l/100 km přefiltruje více než 1800 litrů nafty.
aditivum mohlo dat do pohybu spinu na stenach nadrze.... 
LPG
X-CESS
VST 
MOBIL SUPER 3000 X1
Eurol Engine Oil Treat
LQ-Molygen
TOTAL INEO 0W30
X-CESS
VST MOBIL SUPER 3000 X1
-
tapka
No jo,tohle je ale jen po 500 litrech.bio píše:Co " ten filtr" ? A jak by vypadal filtr po jiné naftě? Dělat z jedné fotky závěr ? Filtr při výměně 30 000 km a spotřebě 6l/100 km přefiltruje více než 1800 litrů nafty.
A ty fotky filtru mají dokazovat co?
Je po 500 litrech? je to dobře ? je to špatně ? Je to konstatování? Nafta jako taková může dle normy obsahovat až 24 mg nečistot na jeden kilogram.tapka píše:No jo,tohle je ale jen po 500 litrech.bio píše:Co " ten filtr" ? A jak by vypadal filtr po jiné naftě? Dělat z jedné fotky závěr ? Filtr při výměně 30 000 km a spotřebě 6l/100 km přefiltruje více než 1800 litrů nafty.
dnes som skusil objednat ten monzol-platba prevodom,takže len skuška či to vobec je možné objednat. Pred 2 týždnami to išlo objednat v pohode,dnes to už nejde-vraj nie je vhodný sposob dopravy. Takže podla mna je tá stránka podvod.
Suzuki SV 1000,Opel Insignia Sport Tourer CDTI 96 kW -153kW,Opel Vectra 1,7 DT-išla do sveta
mne vyzerá filter po 30 tisíc horšie-ved na to tam je. Neriešim to,nebudem tankovat predražený Shell Full Save ked je to obyčajná nafta od Slovnaftu,len tam daju aditíva proti peneniu. I ked nevim,či by tak filter vizeral i pri Shell,ale zrejme áno. Tank Ono u nás nie je,takže či nafta od čepro alebo Slovnaft,bude to rovnaké.
Suzuki SV 1000,Opel Insignia Sport Tourer CDTI 96 kW -153kW,Opel Vectra 1,7 DT-išla do sveta
Vždyť jsem ti už psal, že to celé není než jeden velkej vojeb. Navíc ani nejde o aditivum... 
A co je zle natom filtri ako ja nic nevidim vyzerá ako kazdy iny co vytiahnete po založení do auta.

Však ano, souhlas! 
hej najskor to bude nejaký 2T olejJerry3 píše:Vždyť jsem ti už psal, že to celé není než jeden velkej vojeb. Navíc ani nejde o aditivum...
Přesně!
-
tapka
JE TO SPATNE,MOC SPATNE!bio píše:Je po 500 litrech? je to dobře ? je to špatně ? Je to konstatování? Nafta jako taková může dle normy obsahovat až 24 mg nečistot na jeden kilogram.tapka píše:No jo,tohle je ale jen po 500 litrech.bio píše:Co " ten filtr" ? A jak by vypadal filtr po jiné naftě? Dělat z jedné fotky závěr ? Filtr při výměně 30 000 km a spotřebě 6l/100 km přefiltruje více než 1800 litrů nafty.
Niektoré dieselové aditiíva dokážu už po pár desiatkach litrov začat uvolnovat nečistoty. Skusil by som dalších 500 litrov,či to bude rovnaké.