od Pedro » sob úno 15, 2020 16:43
Jarku, byl jsem zastáncem jistot. Ze tento podnik je jistota do budoucna. A nepomyslel to menit. I mi to bavilo, bo starej pes a vycurany. Proste jsem na to mel,, cislo,,. A tak i fungoval s vrchnosti. Samozřejmě jsem nebyl jediný. Za to 1/4 století, mas znamy v podniku uplne vsude.
Nyni vim, ze mam pausalne 290kc.h brutto pausalne. Zadne priplatky za svatky ap. Furt stejne. Dobre spocitas vyplatu. Vse ofiko. Dovca, stravky......, navic si trochu namáham hlavu, trochu si organizuju jizdy a komunikuji se sefama paret, co jim chybi, jak to hori, atd ap aj...
Volnější rezim, bez ohledu na přesný cas a nekdy, i den. Neni li nutno jinak a neni rozvoz ci svoz, po Prg ci jinde, v praci na 7,30 a domu 15-17. Na pohodu. Ano, nekdy jedu i odpo do Vranova, Ov, Chebu.......
Neco za neco. Vzdy vsak chrrrr doma.
Víkend, je li treba, tak jeden den v mesici.
Jarku, nekydam hnuj na letiteho zamastnavatele. Jen jsem trochu procitl.
Netvrdim, ze jako brigada, coz je v Prg zadane, nezkusim. Br maj veeelikou vyhodu. Diktuji si.
PiJu- jo sejdry. Rad pres den spim. Jen 4 linky. A tri vikendy volne. A ten pracovni, nocni sluzebak Prg-Kladno. Rozvoz a svoz zaměstnanců.
23,30-5,30
So+ne. A pauza v Kladně 1,5h. Chrrrrrr. V zime motor v chodu.
A muj bus, stale jezdi. Rv 2001. Motor Cursor 7,8 195kw 4q,dlouhy zadek. Ted ma pry 800tkm. Ma ho nejaky manik na nocnich.