Ako sme sa tu neskor v danom vlákne spoločne dopátrali, tak tato hodnota podla normy ( vseobecnej pre E5 benzíny) este stále má nárok niesť oznacenie E5. Tolko k mojmu zisteniu, aby sa tu netvoril nejaký hoax.
Co sa realnej dostupnosti E5 v dnesných dnoch týka : vsetky BA95-ky sú už oznacené symbolom E10. Faktom vsak je , že napríklad KE-šaca mala este zaciatkom týžňa v nádrži stále reálne E5-ku. Co som žial zistil až ked som zaplatil za kurva drahý Evo100, lebo ma ani nenapadlo sa na toto opýtat. Proste kým sa starý nedopredá. Co dovezu nabudúce , pochopitelne pani netušila . Vraj ale na 90% to už bude E10.
Odvtedy som sa síce už na pumpe pýtal - či náhodou.... - ale prd. Vsetko E5 co bolo je vytankované a je tam už realne len E10. Pozor platí len pre pumpy - RV a KE OMV pri Optime ( zase tolko nejazdím, stačí že dnes som od nového roka tankoval druhý krát, a nejaký vseobecný celorepublikový prieskum nemám čas a ani chut robit).
Co sa týka prémiových , stále E5 vsade. Len tie ceny....
napadla ma myslienka, že si zrejme starenku toyotku nechám na relax a z hondy urobím otroka a pojde do plynu

X-CESS
VST