Kamion se 7 Kodiaqy RS ve dvou patrech jel na limitu 30 pro kamiony kvůli hrozbě převrácení (podotýkám, že v daném místě je ta třicítka zcela oprávněná) skoro 60, když mne předtím na limitu 80, kde jsem jel GPS 80, předjel, aby vzápětí při sjíždění doprava vletěl do té třicítky, "samozřejmě" že levým pruhem. Nechal jsem si raději větší odstup, poněvadž přinejmenším přívěs se mu hrozivě naklonil, ale naštěstí nepadl na pravý bok (je tam esíčková vracečka doleva na nadjezd), na auta v pravém pruhu.
Že by onen bičovaný kůň?
Chtěl jsem se najíst v řeznictví/uzenářství poblíž kulaťáku u benzínové pumpy a řidič Passatu jedoucí přede mnou evidentně rovněž. Vzal to ale "napřímo": odbočil navzdory zákazu odbočení i plné čáře doleva, do jednosměrky, na šikmém stání před provozovnou navíc zastavil "proti srsti", přes dvě místa. Setkali jsme se uvnitř. A třebaže šlo o vyžranou tlamu o nějakou tu hmotnostní kategorii výš, zeptal jsem se ho, proč porušil hned tři zákazy a navíc blokuje další parkovací místo: jeho odpověď byla hodná koncerňáckého dobytka...

X-CESS
VST