Ostatní
Moderátor: Colommbo
Re: Ostatní
A co takhle zrušit daně na PHM zcela (benzín, nafta, LPG, CNG) a stejně tak zrušit DPH na nové vozy. Můžeme poslat úředníky dělat něco užitečného, třeba kontrolovat (EC) No. 2257/94 (regulace zakazujicí, aby banány měly abnormální zakřivení) nebo zakřivení okurek ((EEC) No 1677/88 ). Budeme mít mladší vozový park a pravidelnější zeleninu i ovoce, je to WIN-WIN situace 
Asi vokurky.
Vlakna o olejich, moto, auto..., lidskych NEBIOpochutinach, pohodě, pokecu......., stagnují.
Emise, politika, bouračky, lidi= LIDI, hlavně ne,, JA,, a ty DAS nadlidi zejména s O III, co denne potkavam...
Pauze, len čumentále. P.
Vlakna o olejich, moto, auto..., lidskych NEBIOpochutinach, pohodě, pokecu......., stagnují.
Emise, politika, bouračky, lidi= LIDI, hlavně ne,, JA,, a ty DAS nadlidi zejména s O III, co denne potkavam...
Pauze, len čumentále. P.
Pedro píše:čumentále...
Vokurky, banány.... Kdyby tady bylo hovišo, tak se vždycky najde nějakej inteligent kterej do něho začne píchat 
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.
Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
S koncernem jsem nějak počítal, ale na druhou stranu, vedl si inteligentně.
Zadal jsem do google "koncerňák", doporučuji, oni to mají rozesraný na všech fórech. Všude kam vlezou jsou nadbozi, a kdo má jiné auto, je méněcenný trotl. To je opravdu diagnoza jako gemblerství.
Zadal jsem do google "koncerňák", doporučuji, oni to mají rozesraný na všech fórech. Všude kam vlezou jsou nadbozi, a kdo má jiné auto, je méněcenný trotl. To je opravdu diagnoza jako gemblerství.
BMW R 1200 RT - Bělouš
BMW R 1200 RT - Baron
Valvoline All-Climate 20W-50
BMW R 1200 RT - Baron
Valvoline All-Climate 20W-50
Spíše vřed na těle nemocné společnosti.
No jo,no.Já jsem také u nového zaměstnavatele vznesl požadavek,zda bych nemohl vyfasovat místo Fábie C3,bo je pohodlnější a levnější,leč jsem neuspěl,protože by mi prý ostatní záviděli. 
Citroen C1 Feel 1.0 51kW
Nissan Qashqai Czech Line 1.3 103 kW
S tím novým C3 souhlasím. lengy60 - když jsem vybíral nové auto, tak jsem se zajímal o výměny oleje na citroen foru. Dal jsi tam tenkrát odkaz sem na forum. To jsi ještě vlastnil C4 Picasso. Dík za nasměrování na tohle forum. Nakonec vyhrála nová C3 před starou C3. Má to jednu vadu. Manželka mi ji nechce půjčit a já vyfasoval Fabii combi 1,2HTP
Citroen C1 Feel 1.0 51kW
Na Cactuse koukám taky, ale ta Fabie pořád jede a jede. Nerad vyhazuji něco, co ještě funguje. Třeba jí utahám a bude nutná změna. Právě proto jsem se sem přihlásil, protože vybírám nástupce. Až to zformuluji, tak to dám do Jaké auto.
Ovšem nový Cactus už není to co původní,jediné plus jsou snad jen ty hydro dorazy na tlumičích.A dej to pak na ''naše'' fórum. 
Citroen C1 Feel 1.0 51kW
kua, este vyjde najavo ze zabozruti su premia a vag sedy priemer..lengy60 píše:No jo,no.Já jsem také u nového zaměstnavatele vznesl požadavek,zda bych nemohl vyfasovat místo Fábie C3,bo je pohodlnější a levnější,leč jsem neuspěl,protože by mi prý ostatní záviděli.
LPG
X-CESS
VST 
MOBIL SUPER 3000 X1
Eurol Engine Oil Treat
LQ-Molygen
TOTAL INEO 0W30
X-CESS
VST MOBIL SUPER 3000 X1
Tohle už lidi znalí věci dávno vědí.pepoh píše:kua, este vyjde najavo ze zabozruti su premia a vag sedy priemer..lengy60 píše:No jo,no.Já jsem také u nového zaměstnavatele vznesl požadavek,zda bych nemohl vyfasovat místo Fábie C3,bo je pohodlnější a levnější,leč jsem neuspěl,protože by mi prý ostatní záviděli.
Citroen C1 Feel 1.0 51kW
kdesi som to cital, neviem ci je to uplne pravda..
tlmice prepojene s kamerou je rarita, ma to iba s-klasse a nejaka audina. tito nemecky fesaci vysli drahsie nepamatam presne asi o 20t€, ako podobny ds7crossback.
tlmice prepojene s kamerou je rarita, ma to iba s-klasse a nejaka audina. tito nemecky fesaci vysli drahsie nepamatam presne asi o 20t€, ako podobny ds7crossback.