Děkuji všem za rychlou reakci a odp.potvrdilo se mi co jsem si myslel. Jdu nyní vymyslet další postup (co dál). Sranda je -že když technik objevil neorig. oil filtr Mann (měnil jsem asi ve 3000km org. náplň za doporučený oil Sunoko) neváhal to oznámit a na show room-u mě začali zpovídat,co jsem tam lil že tam je jiný filtr a teče z toho nějaká černá sračka

. Chtěl jsem mu odpovědět po pravdě ,ale název toho oleje jsem si nedokázal v ten moment vzpomenout ,tak jsem mu jen odpověděl otázkou : jestli ten olej nemůže být tmavý z toho důvodu že už má něco najeto a že nezčernal sám od sebe ale díky tomu že na sebe váže nečistoty v motoru (karbon aj.) ,což je také jedna jeho funkce. Na to on už nic ,pak už mě pouze poučil jak není dobré nakupovat padělané oleje z e-shopů. Ne že bych mu řekl že jsem ho tam kupoval nebo měnil sám.
2- Pitris
nevím jestli jsem frajer ,jestli chceš můžeš mi tak říkat .Pokud narážíš na tzv "nedávnou" marnou debatu (ke které jsem se ale už vážně nechtěl vracet) ,připadal by pro mě v úvahu spíše alias KOROZE. Přezdívku Galvan.Článek si prosím klidně nechej pro toho (taky profíka) ,už ani nevím kdo to byl - ale pletl si ji s prostou oxidací kovů.

Byla to v pravdě jeho teorie a každý si to tady může vklidu dohledat. Měj se.
Znova díky všem.