Nehody - pre výstrahu!

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
Pitris
Site Admin

Re: Nehody - pre výstrahu!

Příspěvek od Pitris »

Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.

Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6

Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
NOVON

Příspěvek od NOVON »

Je to hrozné..Dnes je to fakt na silnicích o držku.Zrovna vcera jsem jel a vidim dodavku v protismeru,kde mel šofér obě ruce položené nahoře na volantu,v nich mobil a psal sms..
VW Touran 1.6 MPI 75kw+LPG
VW Touran Freestyle 1.6 MPI 75kw
Pitris
Site Admin

Příspěvek od Pitris »

Možná to bylo u těch Vodňan nějak podobně :evil:

Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

Ségra dnes vyjížděla doprava na hlavní. Jednak si blbě najela, jednak pustila spojku tak prudce, že jí to na bordelu pod úpatím kopce prohráblo. A jak se lekla, nějak zapomněla vzít pořádně za volant a šup, už jsme byli v protisměru přímo proti dodávce. Její řidič naštěstí nejel rychle a navíc sledoval cvrkot, jinak bych tu teď možná už nepsal. Díky!
Pitris
Site Admin

Příspěvek od Pitris »

Pokračování tady: styl-jizdy-t6392-56.html

lefort

Příspěvek od lefort »

Včera jsem se krásně projel s kamarádem s jeho 325i coupé, ale jako téměř vždy jsem narazil na blbce. První byl pro mě překvapivě nějaký dacan s V40, kterého jsme v zatáčkách dojeli, ale na rovince s horizonty v lese nám musel ukázat, jak mu to jede. No, nechali jsme mu trochu odstup (160 v lese fakt nepojedu) a v druhé zatáčce nás měl zase za nárazníkem. Ale předjet se nenechal. Druhý byl klasický vidlák s Ofcí v naftě, poslal mi to ve vesnici z vedlejší 10 metrů před auto a pak jel 30, načež mu z kola odlétl šutr a dostal jsem ho do čelního skla. Naštěstí je tam jen malá ťupka. Přitom jsme jeli tou obcí jen my dva, široko daleko nikdo, stačilo pět sekund počkat! "Myšlenkové" pochody některých lidí jsou opravdu dechberoucí...:evil:
Toyota GR Yaris Litchfield @ 230kW - Ravenol DFE 0W20, MTF1, MTF3, DGL
Aprilia SR GT 125 Sport - Ravenol VST 5W40
Lexus NX 450h+ - v záběhu
skodovkar

Příspěvek od skodovkar »

A zkus si jet ve Favoritu. Ani ve fabii nemívám takové problémy. Na kruháči ti vpálí blbec (koncernista) před čumák, protože ti to automaticky nejede, protože je to fáčko. Stejně tak mi hovado z vnitřního pruhu na kruháči strhlo volant na výjezd, byl ke mně skoro kolmo dobytek. A zrovna teď jsem přijel z chaty a zase debílek ve Fordu fíkus se musel nacpt na dálnici mezi mě a transportera ve 110, protože pouštěl splašence za ním. Mohl klidně pokračovat dále 130, ne on to tam musí švihnout :roll: Pí*us jeden jak druhý, VAG, Ford cokoliv. Je to nové = je to průser.
Ale jinak jsem si opět fáčko užil a jak jsem teď vyměnil starou hadčku podtlaku, tak se s tím jezdí jedna báseň :mrgreen:
Pitris
Site Admin

Příspěvek od Pitris »

Řekl bych že ten ve vlaku za to nemohl :? https://www.novinky.cz/krimi/481216-vla ... skoly.html Kde byl instruktor :?: :evil:

Roumen

Příspěvek od Roumen »

https://karvinsky.denik.cz/nehody/auto- ... 80814.html
Hyundai nezastavíš... :mrgreen:
Takhle to dopadá, když je někde silnice je široká tak akorat pro dva osobáky s omezením rychlosti na 30km/h, ale kulatá značka s číslem 30 pro většinu vlastně neoznačuje předepsanou rychlost.. asi jen věkové nebo IQ omezení...
Pitris
Site Admin

Příspěvek od Pitris »

Tak tady měl anděl strážný fakt hodně práce https://www.novinky.cz/koktejl/481273-r ... o-dal.html

skodovkar

Příspěvek od skodovkar »

Nemám nejmenších výhrad
https://zpravy.idnes.cz/rizeni-v-opilos ... omaci_kuce
Bral bych na roky řidičák i za samotné vyšší hladiny v krvi.
Při porušení zákazu konfiskovat vozy.
S autem můžu pokosit více lidí jak se zbraní, přesto mají zbraně přísnější podmínky.
Pitris
Site Admin

Příspěvek od Pitris »

Já jsem taky pro. Chlast a drogy s volantem NEJDOU dohromady a kdo zaviní nehodu pod jejich vlivem, MUSÍ počítat s tvrdými následky :!:

Brembo

Příspěvek od Brembo »

skodovkar píše:A zkus si jet ve Favoritu. Ani ve fabii nemívám takové problémy. Na kruháči ti vpálí blbec (koncernista) před čumák, protože ti to automaticky nejede, protože je to fáčko. Stejně tak mi hovado z vnitřního pruhu na kruháči strhlo volant na výjezd, byl ke mně skoro kolmo dobytek. A zrovna teď jsem přijel z chaty a zase debílek ve Fordu fíkus se musel nacpt na dálnici mezi mě a transportera ve 110, protože pouštěl splašence za ním. Mohl klidně pokračovat dále 130, ne on to tam musí švihnout :roll: Pí*us jeden jak druhý, VAG, Ford cokoliv. Je to nové = je to průser.
Ale jinak jsem si opět fáčko užil a jak jsem teď vyměnil starou hadčku podtlaku, tak se s tím jezdí jedna báseň :mrgreen:
Na kruháči sa mi to už stalo dvakrát, a dvakrát som musel zastavit,aby ten kretén nerozbil auto-odbočoval doprava. V taliansku už parlamentu došla trpezlivost a auto bude možné považovat za zbran a také budu i postihy. V prípade usmretenia alebo zranenia pri dopravnej nehode,kde profitoval alkohol,bude vinník obvinený z vraždy,respektíve pokusu o vraždu. Minimálna sadzba je 10 rokov na tvrdo.
Suzuki SV 1000,Opel Insignia Sport Tourer CDTI 96 kW -153kW,Opel Vectra 1,7 DT-išla do sveta
Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

Před chvílí jsem se fakt lek. Projíždím lesíkem, v mém směru nikdo, proti silný provoz. A najednou mám před čumákem bílou jedničkovou oktávku, která předjíždí, ovšem nejen bez blinkrů, ale dokonce bez světel! Bylo to o chlup a opět jsem musel já zachraňovat nehodový děj.

Brzy jsem pochopil, o co šlo. Dole pod kopcem se u benzínky rojili koncerňáčtí frustráti. :x
skodovkar

Příspěvek od skodovkar »

Odpovědět