Tvoje Fi, je neco z mala, co mi nevadi, z modernich, radoby GTI.
Smula, ze uz se nedela zadny Xr nebo Cossie
Tedy u Forda. Jinak bych lovil uuuplne jinde.
Moderátor: Colommbo
Ne není, jenom je to krapet složitější a výrobci olejů nám poskytují zatraceně málo informací. Já tak nějak kombinací všech zdrojů informací docházím k pocitu, že Motul řady 8100 je taháním peněz z kapsy za značku. Řada 300V je skutečně špička, řada 8100 je spíš mírný nadprůměr za dost nadprůměrnou cenu.lefort píše:Sakra to je všechno přesně naopak, než si tu celou dobu píšeme?
Není náhodou Formula F od Castrolu? (myslím, že Castrol dodává oleje Fordu). Otázka taky je, jak je ten test relevantní, resp. jestli se od roku 2015 nezměnilo složení. Ale když jsem po internetu hledal nějaké informace o Castrol Magnatec 5w30 STOPSTART (strašné jmené), tak to vypadá, že molybden apod. obsahuje. Tak kdo víPitris píše:Ford Formula F - taky je (údajně) od Mobilu.
A Mobil1 FS je takyAle po záruce určitě raději Mobil1 0w40 FS než Formulu F 5w30....
Když už vůbec je nutno A1/A5
Tady bych řekl že je to jako downsizing. Ten oturbený litrový tříválec taky dojede na místo, ale na poctivou třílitrovou V6-ku nemá. Objem - a v tomto případě při vysokém zatížení i tu viskozitu - ničím nenahradíš.Rat540 píše:Tedy pořádně namíchaný olej 0w-20 může zajistit vyšší ochranu, než mizerně namíchaný olej xw-40 (50, 60)
Ano, jemajklgo píše: Není náhodou Formula F od Castrolu? (myslím, že Castrol dodává oleje Fordu). Otázka taky je, jak je ten test relevantní, resp. jestli se od roku 2015 nezměnilo složení. Ale když jsem po internetu hledal nějaké informace o Castrol Magnatec 5w30 STOPSTART (strašné jmené), tak to vypadá, že molybden apod. obsahuje. Tak kdo ví