Tak jsem vyzkoušel kde co. Zatím největší důvěru mám stále a pořád k Naturalu 95 OMV.
Stabilní ověřená kvalita, aspoň tedy u nás ve Strakách. Je jedno jestli přidám VIF, nebo
Wynn's. Obojí v doporučeném poměru, obojí dobrý.
Tak já můžu přihodit moji zkušenost,kdy jsem tankoval v ONO Mošnov asi 4-5x po sobě a Fabia začala mít slabší výkon nepravidelný volnoběh.Tak jsem přešel k čerpací stanici Shell a tam beru w-power 95 premiové palivo a paráda volnoběh se ustálil výkon je znát jak šlápnu na pedál,k ONO pumpě už se můžu vysrat to si rači připlatím
ONO se netají tím že není aditivované. Na rozdíl od V-Poweru. A když dáš do ONA VIF, budeš na tom asi stejně jako s jiným dobrým benzinem, protože čistý benzin "pouze" vyhovující ČSN nemaže - na rozdíl od V-Poweru....
A nějak podobně si plival nedávno na Castrol, a teď ho chceš zpátky
Ano Castrol mám zpátky,jak jsem psal vyzkoušel jsem několik značkových olejů zde vychvalovaných a v praxi aspoň u mé Fabky byli k hovnu a Castrol paráda. Jinak do paliva od ONO jsem taky dával adytivum vif a nějaký zázrak se nekonal. S Shell teď to je jiná jízda.. Na chcanky z ONO už seru.