Nehody - pre výstrahu!
Moderátor: Colommbo
Re: Nehody - pre výstrahu!
Myslel som, že či budeš mať na výber z náhradných vozidiel rôznych modelov, a načo by si si tak vtedy robil zálusk.
Nebezpeční vodiči: lahkomyselná nepozornosť, či stála šoférska nedostatočnosť... je plno kritikov, že načo niekto chce takýchto „vychovávať“, ale keď na nich nikto nezasvieti, nezatrúbi - ešte len vtedy, keď robia blbosti a zatial nikoho nezrazili, či nenabúrali- tak im to ani nikdy včas netrkne, že by mali dávať v podobných situáciách pozor... Netrúbim a nesvietim na nich denne, ale občas, a spolieham sa na aj ostatných.
Nebezpeční vodiči: lahkomyselná nepozornosť, či stála šoférska nedostatočnosť... je plno kritikov, že načo niekto chce takýchto „vychovávať“, ale keď na nich nikto nezasvieti, nezatrúbi - ešte len vtedy, keď robia blbosti a zatial nikoho nezrazili, či nenabúrali- tak im to ani nikdy včas netrkne, že by mali dávať v podobných situáciách pozor... Netrúbim a nesvietim na nich denne, ale občas, a spolieham sa na aj ostatných.
« Vous n’imaginez pas tout ce que Citroën peut faire pour vous »Re: Nehody - pre výstrahu!
Aha takhle,to nevím a ani jsem to nějak neřešil,bo jsem byl docela překvapen,že mi nějaké vůbec půjčí,
počítal jsem s tím,že budu jezdit Saxem a ono ne.
počítal jsem s tím,že budu jezdit Saxem a ono ne.
Citroen C1 Feel 1.0 51kW
Nissan Qashqai Czech Line 1.3 103 kW
Miro, tu padesátku jsem myslel auto přede mnou. Buď jdeš ostře na brzdy, nebo to šoupneš do pruhu. Tam pak je mrtvý bod sviňa, když máš káru vedle sebe.
BMW R 1200 RT - Bělouš
BMW R 1200 RT - Baron
Valvoline All-Climate 20W-50
BMW R 1200 RT - Baron
Valvoline All-Climate 20W-50
Mládí, v hlavě seno, ale přenos online pro kamarádky na facebůka se vším všudy...
https://www.youtube.com/watch?v=TAwiHRyzZHA - osudný čas 10:40
edit - vyměnil jsem video na celý záznam.
https://www.youtube.com/watch?v=TAwiHRyzZHA - osudný čas 10:40
edit - vyměnil jsem video na celý záznam.
Naposledy upravil(a) borelli dne sob črc 08, 2017 8:32, celkem upraveno 1 x.
To je to samé video,co jsem dal odkaz na předchozí stránce
,jen mi není jasné,čím ty žáby vlastně jely,bo to vypadá na pravostranné řízení. 
Citroen C1 Feel 1.0 51kW
Pokud fb nějak (zrcadlově) neotáčí strany, tak ano.
Mladého života je vždy škoda. Ale v tomto případě se obávám zejména toho, že potroublí aktivisté ho budou zneužívat jako "důkazu", že "rychlost zabíjí", což samozřejmě pravda není.
Mladého života je vždy škoda. Ale v tomto případě se obávám zejména toho, že potroublí aktivisté ho budou zneužívat jako "důkazu", že "rychlost zabíjí", což samozřejmě pravda není.
Tak samo,ale tyhle si o průser přímo koledovaly.Jerry3 píše:Pokud fb nějak (zrcadlově) neotáčí strany, tak ano.
Citroen C1 Feel 1.0 51kW
To místo neznám, ale s tvým hodnocením příčiny nehody naprosto souhlasím. A nepochybuji o tom, že úřady zareagují osazením značky omezující rychlost. Potíž je v tom, že pro některé řidiče a zejména řidičky je každé místo dost dobré na to se na něm vybourat a dokonce přitom i zemřít.
https://www.google.cz/maps/@50.5043996, ... 312!8i6656
Jinak je fakt,že poslední dobou se objevují různá snížení rychlosti jak houby po dešti,bohužel.
https://www.google.cz/maps/@50.5041166, ... 312!8i6656
A zrádná je v tom,že na úrovni začátku té protihlukové bariéry se auto zhoupne,(na postranní čáře je ten propad vidět)a má tendenci pokračovat směrem ven.Kdo se věnuje řízení tak může být překvapen,kdo ne tak má problém,ona zřejmě poslala auto do toho miniostrůvku a šla na střechu
,aspoň to na tom videu tak vypadalo. 
Jinak je fakt,že poslední dobou se objevují různá snížení rychlosti jak houby po dešti,bohužel.
https://www.google.cz/maps/@50.5041166, ... 312!8i6656
A zrádná je v tom,že na úrovni začátku té protihlukové bariéry se auto zhoupne,(na postranní čáře je ten propad vidět)a má tendenci pokračovat směrem ven.Kdo se věnuje řízení tak může být překvapen,kdo ne tak má problém,ona zřejmě poslala auto do toho miniostrůvku a šla na střechu
Citroen C1 Feel 1.0 51kW
Zrcadlově to otočila kamera v telefonu.
Toyota Verso 1.8 Valvematic, r. v. 2011
Léto: Shell Helix HX6 10W-40
Zima: Shell Helix Ultra 5W-40
Toyota Corolla Liftback E 11, 1.4 16 V, r. v. 97
Shell Helix HX6 10W-40
Shell Helix HX6 10W-40
Keby sem nedal link borelli, tak z fasabooku obvykle nevidno žiadne video, kým sa tam neprihlásiš; a to sa teda neprihlásim.. pre mňa ide o etalón degenerácie prostredníctvom internetu, čoho je dôkazom aj celá táto produkcia, nepochopím načo je to dobré, niečo tak prázdne a bezduché zdielať online v reálnom čase a čakať nato nejaké ohromné reakcie v priamom spojení (a kto má aj záujem sledovať taký priamy prenos)...
Ono tu možno aj rýchlosť zabíjala... chvílu predtým sa slečne darilo ísť nejakých 120+, v jednej ruke mobil, v druhej ruke pohár a vtedy sa ešte „nič nestalo“... (čo takéto typy podporuje v mylnom presvedčení, že dokážu pri riadení auta robiť 4-5 vecí naraz, pričom venovanie sa situácii a šoférovaniu je len tak proforma na konci dôležitosti);
Potom im síce pár sekúnd pred nehodou okno osral vták (pre šťastie.. alebo pre spomalenie), no volant držala a sledovala -v podstate- riadne momentálnu situáciu. Takže šoférka (v tom aute) už nemala v nasadenej rýchlosti, schopnosti na bezpečné zvládnutie zákruty.
Zároveň absolútny súhlas s: „Potíž je v tom, že pro některé řidiče a zejména řidičky je každé místo dost dobré na to se na něm vybourat a dokonce přitom i zemřít.“
Ono tu možno aj rýchlosť zabíjala... chvílu predtým sa slečne darilo ísť nejakých 120+, v jednej ruke mobil, v druhej ruke pohár a vtedy sa ešte „nič nestalo“... (čo takéto typy podporuje v mylnom presvedčení, že dokážu pri riadení auta robiť 4-5 vecí naraz, pričom venovanie sa situácii a šoférovaniu je len tak proforma na konci dôležitosti);
Potom im síce pár sekúnd pred nehodou okno osral vták (pre šťastie.. alebo pre spomalenie), no volant držala a sledovala -v podstate- riadne momentálnu situáciu. Takže šoférka (v tom aute) už nemala v nasadenej rýchlosti, schopnosti na bezpečné zvládnutie zákruty.
Zároveň absolútny súhlas s: „Potíž je v tom, že pro některé řidiče a zejména řidičky je každé místo dost dobré na to se na něm vybourat a dokonce přitom i zemřít.“
« Vous n’imaginez pas tout ce que Citroën peut faire pour vous »- BigBang
- Kontaktovat uživatele:
Můžu jen potvrdit Lengyho slova. Je to tam zrádný, ale v 90 by s tím neměl mít nikdo problém...
A2 1.4TDI + T5 2.5TDI, 1.9TDI - Rav VMO
Cabrio 2.3E - 10w40
Fabia 1.2TSI - Rav SSL
KLE500 - Rep MotoSint 10w40
TnT899 - Rep MotoR 15W50
MX-5 - HPR 10w50, Technyx 75w85, Yac BVX 75w90
Ex: Rep El 505.01TDI 5w40, MO XF 5w40, XFS 5w50, XF 0w40, EE 5w40
Cabrio 2.3E - 10w40
Fabia 1.2TSI - Rav SSL
KLE500 - Rep MotoSint 10w40
TnT899 - Rep MotoR 15W50
MX-5 - HPR 10w50, Technyx 75w85, Yac BVX 75w90
Ex: Rep El 505.01TDI 5w40, MO XF 5w40, XFS 5w50, XF 0w40, EE 5w40
Na Slovensku je trendom,že kto je v pripojovacom pruhu si prednost vynuti,pretože si to nasmeruje rovno pred Vás,bez ohladu na dopravné predpisy. Používanie smeroviek je už rarita,každý musí byt jasnovidec,že kam ten debil práve ide.Jerry3 píše:Po létech jsem se setkal s tím, že auto v připojovacím pruhu dokonce zastavilo: jednou seděla za volantem ženská, podruhé důchodce v čepici. Podotýkám, že jsem toho byl svědkem v zemi, kdy bych to ani náhodou neočekával.
Suzuki SV 1000,Opel Insignia Sport Tourer CDTI 96 kW -153kW,Opel Vectra 1,7 DT-išla do sveta
Však na co blinkry ? Já přece vím kam jedu !Brembo píše:....Používanie smeroviek je už rarita....
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.
Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
U té tragické nehody je několik pochopitelných faktorů, kterými jsou: nevyzrálost, posraný Facebook, kam se někteří lidé chodí předvádět a kraj, kde o podobná jelita ve vylítaných koncernových šunkách není nouze.
Toyota Verso 1.8 Valvematic, r. v. 2011
Shell Helix HX6 10W-40
Shell Helix HX6 10W-40