Zdravím.
Díky za rady, pánové
Koupil jsem ročník 2004. Našel jsem jej na mobile.de. Tak jsme se s mým nevlastním otcem vydali na výlet i s károu a pořídili jsme. Po prvním majiteli (Německém majiteli

)v Bosch car service. Najeto skutečných 130 tisíc km. Už v inzerátu to inzeroval a trošku jsem pochyboval ale interiér a ostatní věci na to skutečně vypadají. K tomu krom střešního okna a navigace top výbava, ESP, výhřev sedaček, tempomat, parkovací senzory atd..

Červená.
A myslím, že pozdě snad nebude.

Olej se podle servisky měnil po cca 18 tisících km, není to ideál, ale ale není to zase 30 tisíc km. Já ty LL intervaly nechápu, ale to je jedno.
Na proplach jsem použil BG Care výplach, už jsem to použil ve Felicii a vše ok

Olej černý nebyl, ale po aplikaci samozřejmě ano.
Ve Feldě měníme po 10t km. Ale u RS jsem právě ještě přemýšlel, že bych, než tam dám Millera, po sundání vany, dal olej znovu na nějakých max. 5000 km, protože to víte nejčistší ten motor nebude a rád bych aby se co nejvíce vyčistil.
Poradili byste tedy ještě třeba nějaký olej, co má dobré čistící vlastnosti než by šel do motoru Millers CFS?
Já používám nějakou dobu Helix od Shellu, nevím zda je to dobrá volba, přemýšlel jsem třeba o Helix Ultra, ale rád si nechám od Vás zkušenějších v tomto poradit.
Jinak koníkům napít dávám, ale spíše výjimečně.

Chtěl jsem si hlavně splnit sen, nejsem nejmladší, ale taky ne nějaký starý, 28 let mi je. Chci aby to auto vydrželo co nejdéle a mělo co nejlepší péči.
Ani vám nebudu povídat kolik stál jenom takový běžný servis. rozvody, filtry, oleje, nástřik podvozku a dutin, no asi si to dovedete představit

ale občas jí také proženu, ale jsem spíš klidný řidič, co rád využije ten výkon při předjíždění a občas si to vytočím atd, ale spíš jsem styl. 95 km/h tempomat a pohoda

ale dávám jí i Vervu 100 aby ten motor měl něco lepšího.
Každopádně za radu na olej pro vyčištění budu jedině rád. Díky předem moc za rady.