modelářovy blafy
Moderátor: Colommbo
-
Návštěvník
-
modelář
Je vidět, že dotyčnému musím ale opravdu hodně ležet v žaludku. Ovšem máloco mi udělá takovou radost, jako na.rat nějakého sračkoida, což samozřejmě není o tom, v jakém/v jak drahém autě jezdí. A jsem opět/zpět u oné schopnosti čtení a chápání smyslu psaného textuNOP píše:Proboha modeláři, to Ti opravdu stojí za to na takovýto blábol vůbec reagovat?
-
Návštěvník
-
modelář
-
Freev
modelář tohle fórum velmi silně kvalitativně pozvedl! Je znát, že zde tráví spoustu času třeba jako Pitris a jeho články mám rád
Je pravdou, že hodnocení Evropa vrs. Japan je někdy náročná, ale je to již kolorit fóra..... ( taky bych ho nejradši zabil ) Třeba sekce klimatizace / s příspěvky modeláře / je super. Ani nevíte, že se sem chodí chytřit různí automechoši
PS: nejsem mechoš 
-
modelář
Tuhle mne jeden účastník fóra žádal o radu, jaké auto si pořídit. "Samozřejmě" ode mne očekával "něco japonského" a byl velmi překvapen, když to nebylo japonské - vzhledem ke kategorii, o níž šlo, jsem mu fakt nic japonského nedokázal doporučit. Málem jsem dostal vynadáno, jak si vůbec dovoluji být nekonzistentní sám se sebou...Freev píše:... Je pravdou, že hodnocení Evropa vrs. Japan je někdy náročná, ale je to již kolorit fóra..... ( taky bych ho nejradši zabil ) ...
Re: modelářovy blafy
nezávislý píše:Po dlouhé době se tady vracím na tohle forum.....
to modelář: Asi nemá cenu zase rozjíždět nějakou sáhodlouhou debatu, protože je to opět ten z http://www.oleje.cz/forum/viewtopic.php?t=3639 nech ho, on se ztrapnil už dost.....modelář píše:Může mi někdo blíže osvětlit smysl a účel tohoto příspěvku?
No, podepsal ses opravdu kouzelně. A pokud Ti leží v žaludku Toyota s možným zaseklým plynem - což se dá ale vyřešit šlápnutím na brzdu, tak Tě můžu uklidnit, protože ten slavný koncern VW má taky problém - v USA bude stahovat do servisu asi 400tisíc aut s vadným palivovým potrubím, což je problém ne "na brzdu", ale přinejlepším na hasičák.nezávislý píše:.....O toyotě se raději ani nebudem bavit.Jasně že si to modelář zase obkecá ale pravda je jen jedna.
A pravda je jen jedna, to je fakt - co si tu dokázal Ty? Ty tu píšeš blafy; na rozdíl od modeláře, který umí poradit.....
-
modelář
doplním: s novými modely.Pitris píše:.....ten slavný koncern VW má taky problém.....
Anonymous píše:Ono kdyby na tomhle šprochu nebylo kousek pravdy tak by modelář jistě nereagoval ale asi měl potřebu se obhájit i když jinak lže jak když tiskne.
A asi bych měl svoji reakci na (nezávislého) anonyma upřesnit. "Ty tu píšeš blafy (většinou); na rozdíl od modeláře, který umí poradit." (Vždycky, a dobře).....Pitris píše:A pravda je jen jedna, to je fakt - co si tu dokázal Ty? Ty tu píšeš blafy; na rozdíl od modeláře, který umí poradit.....
-
Návštěvník