Koncernak
Moderátor: Colommbo
- Colommbo
Re: Koncernak
Co s takovým stvořením...? 
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
- Pitris JUNIOR
Nechcete to přejmenovat z olejářů na AntiVW? 
Ja osobně to zas tak teda neberu, mě jen štvou ty typičtí uživatele (a ted už nejen me ale i pravděpodobně Jirky) VW Golf (ideálně 4g) se zahuleným nápisem 1.9 TDI na zádi vozu

Ja osobně to zas tak teda neberu, mě jen štvou ty typičtí uživatele (a ted už nejen me ale i pravděpodobně Jirky) VW Golf (ideálně 4g) se zahuleným nápisem 1.9 TDI na zádi vozu
Najdi jediný můj příspěvek, kde píšu, že se to neděje. Dopadneš jak Ovčáček-Zeman s Peroutkou.Pitris píše:Ale vždyť neé, ne, to se neděje, aneb torro, Máchal, e1H, Fabia3355ZZ a jim podobní koncernoví tomu nevěříColommbo píše: https://www.novinky.cz/krimi/clanek/neb ... u-40312646
- Pitris JUNIOR
a nalepkou no smoke-no funPitris JUNIOR píše: se zahuleným nápisem 1.9 TDI na zádi vozu![]()
LPG
X-CESS
VST 
MOBIL SUPER 3000 X1
Eurol Engine Oil Treat
LQ-Molygen
TOTAL INEO 0W30
X-CESS
VST MOBIL SUPER 3000 X1
- Pitris JUNIOR
A ještě musí mit povinnou výbavu v podobě blow-off ventilu na turbu....pepoh píše:a nalepkou no smoke-no funPitris JUNIOR píše: se zahuleným nápisem 1.9 TDI na zádi vozu![]()
- Colommbo
S lidmi za volanty koncernových aut zas tak extra špatný zkušenosti nemám, zaplaťpánbu! Jo, jedno hovádko boží v Golfu mi zlikvidovalo Omču a v konečném důsledku připravilo o prachy v řádu šesticiferném. Asi jsem pořád ještě dost velkej dobrák, rozlišuju lidi ne podle aut ale podle toho, jak se (v nich) chovají a jednají. Ale když mi cukne nerv, dokážu bez skrupulí poslat do p*dele kohokoli...Pitris JUNIOR píše:...mě jen štvou ty typičtí uživatele (a ted už nejen me ale i pravděpodobně Jirky) VW Golf (ideálně 4g)...
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Na první dobrou:torro píše:Najdi jediný můj příspěvek, kde píšu, že se to neděje. Dopadneš jak Ovčáček-Zeman s Peroutkou.
A stačilo mi na to pár sekund!torro píše:Nemůže, protože se s tím nesetkává.
Nesetkávat neznamená nedít se. Divím se tobě, hnidopichovi, že ti to nedochází.
Přesně takovouto reakci jsem čekal.
Tedy se tu nabízí hned několik možných vysvětlení:
- torro žije v bublině izolované od vnějšího světa;
- torro je slepý anebo absolutně nevšímavý;
- torro jezdí v nějakém hodně drahém koncernovém voze.
Asi ne,nemám ty vozy jako modlu.Pitris píše:Ó. Omlouvám se těm pravověrným, na které jsem zapomněl. Fakt máte být na co hrdí!rosso píše:Ještě si zapoměl na mě a Novona
Osobně si ale myslím že zrovna NOVON až tak úplně pravej koncerňák (ješté) není....
VW Touran 1.6 MPI 75kw+LPG
VW Touran Freestyle 1.6 MPI 75kw
Příhoda z dnešního rána:
- čtyřproudovka, křižovatka s příčnou ulicí, to vše u stanice metra, v ranní špičce s mimořádnou dopravní zatížeností a k tomu s hustým pohybem chodců;
- koncerňák se snažil vecpat do levého pruhu, jenže jaksi zapomněl, že kvůli doleva odbočujícím vozidlům nebude moct pokračovat v jízdě;
- to mu však nezabránilo v pokusu projet křižovatkou návazně poté, co mu již padla červená;
- problém byl pouze v tom, že v tu chvíli padla zelená chodcům jemu napříč a ten chumel lidí mu jaksi neustoupil;
- a jelikož se přece jen zdráhal do nich natvrdo vjet, prudce před nimi zabrzdil;
- s tím ovšem nepočítal další koncerňák za ním a podíval se mu do kufru…
- čtyřproudovka, křižovatka s příčnou ulicí, to vše u stanice metra, v ranní špičce s mimořádnou dopravní zatížeností a k tomu s hustým pohybem chodců;
- koncerňák se snažil vecpat do levého pruhu, jenže jaksi zapomněl, že kvůli doleva odbočujícím vozidlům nebude moct pokračovat v jízdě;
- to mu však nezabránilo v pokusu projet křižovatkou návazně poté, co mu již padla červená;
- problém byl pouze v tom, že v tu chvíli padla zelená chodcům jemu napříč a ten chumel lidí mu jaksi neustoupil;
- a jelikož se přece jen zdráhal do nich natvrdo vjet, prudce před nimi zabrzdil;
- s tím ovšem nepočítal další koncerňák za ním a podíval se mu do kufru…
A na co? Na naftě je k ničemu.Pitris JUNIOR píše:A ještě musí mit povinnou výbavu v podobě blow-off ventilu na turbu....pepoh píše:a nalepkou no smoke-no funPitris JUNIOR píše: se zahuleným nápisem 1.9 TDI na zádi vozu![]()
VW Touran 1.6 MPI 75kw+LPG
To, cos právě napsal, svědčí o jediném: fenomén koncerňáctví jsi nepochopil.NOVON píše:Asi ne,nemám ty vozy jako modlu.
Já žiji v normálním světě, stejně jako 99.99 procenta lidí. Ale to ty nemůžeš pochopit. Tečka.Jerry3 píše:Přesně takovouto reakci jsem čekal.![]()