Ekolube

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
skodovkar

Ekolube

Příspěvek od skodovkar »

Zdravím přátelé, přečetl jsem si zajímavý reklamní článek http://www.oleje.cz/index.php?left=main&page=clanky_4
Máte s tím nebo s Ekolubem obecně nějaké vlastní zkušenosti? Co by na to mohly říct hydroštely?
Prosím, zkušenosti místo názorů, díky!
Jan Nowak

Příspěvek od Jan Nowak »

Vždyť tady jsi na Ekolube eshopu a fóru na Ekolube stránkách :-)
Tady je to Ekolubeovo :lol:
Ekolube oleje neznám a nepoužívám, ale důvěru ve mně vyvolávají stejnou jako třeba Cinol a nebo Orlen.
Dodatečná aditiva do motorových olejů = blbost největší a je úplně jedno, jestli je to Ekolube a nebo Neekolube.
Luboš T.

Re: Ekolube

Příspěvek od Luboš T. »

skodovkar píše:Zdravím přátelé, přečetl jsem si zajímavý reklamní článek http://www.oleje.cz/index.php?left=main&page=clanky_4
Máte s tím nebo s Ekolubem obecně nějaké vlastní zkušenosti? Co by na to mohly říct hydroštely?
Prosím, zkušenosti místo názorů, díky!
Zkušenosti s výrobky Ekolube máme již 20let hlavně proto,že je vyrábime.
a prodáváme. Je zcela zbytečné se na tomto místě přít o jejich efekt a funkčnost, o té vypovídají testy. K Vašemu dotazu na hydroštely po aplikaci přísady mohu říci jen to, že se za celou dobu neobjevila žádná reklamace tohoto typu. Při kontrole hydroštelů, která proběhla před lety při příležitosti GO jedné Audiny, jsme neobjevili žádné zanesení kanálků ani jiné úsady v těchto místech, které by funkci hydroštelů mohly ovlivnit.
mipesa

Příspěvek od mipesa »

Úmyslně nechci zakládat nové téma, ale množí se mi dotazy, co já na to?
Tak se s Vámi chci podělit o moudra, jde o toto http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=1223.
Jelikož a protože vycházím s výroby teflonových pánví, kde je teflon nanášen cca při teplotě 900 st, kdy se prakticky roztaví a je podajný k povrchům, dále vím, že když do této teflonky hrábnu lžící tak dochází k otěru a zůstane v ní , sice malá, ale rýha.Tak si logicky říkám, že to nanesení teflonu, řekněme, na poškozená místa v motoru se musí zákonitě hned odírat a v určitém skupenství je zde možnost zanesení filtru.Je to jen hypotetická a hodně zjednodušená úvaha, ale myslím, že logická.
Máte někdo pádný důkaz či zkušenost toto potvrdit či vyvrátit?Zatím nejsem zastáncem tohle používat, ale pokud mě někdo přesvědčí tak proč ne.Vývoj jde do předu a je možné, že něco podobného může fungovat dokonale.
skodovkar

Příspěvek od skodovkar »

900 stupňů aby člověk v motoru pohledal. Vždyť do kolika stupňu se dělají oleje? Cca 150C max a odpařují se cca při 220C takže kde je olej by to nemělo vadit a ve spalováku kde jsou teploty nárazově cca 2000C (stará literatura) se to asi nemá šanci na 900C ohřát. No taky se můžu mýlit. Ale ten produkt je zajímavý, počkám si na nějaké testy.
Odpovědět