centrifuga křečka
Moderátor: Colommbo
centrifuga křečka
Pánové,máme několikatého křečka. Každý si občas zajezdil v tom běhacím kolečku. Nyní máme olympionika,který jezdí furt. Hřídel nemá futýrka,je to kov na kov. Při tom jeho tempu vrže. Mazal jsem sádlem,olivooilem,cokoliv jedlého olíže a je po mazání. Co tam dát ?
Nedělám si srandu...,
Nedělám si srandu...,
-
e-panolin.cz
Asi by šlo použít i nějaké potravinářské mazivo - to by mu vadit, ale snad ani chutnat nemělo
třeba http://www.motipdupli.cz/dep/698-silikonovy-mazaci-tuk/
....anebo - rada od manželky: sebrat mu běhací kolečko
třeba http://www.motipdupli.cz/dep/698-silikonovy-mazaci-tuk/
....anebo - rada od manželky: sebrat mu běhací kolečko
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.
Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
...že milostivou zdravim a chválim pomazánku...
No jo sebrat,jenže to je asi jediný co má za zábavu.
U mě by to bylo snažší,sebereš mi železnici,mám motorky,sebereš i je,mám letadla,sebereš i je,mám Iron Maiden, pokud všechno=odebíratel nedožije rána ...
I tak pánové,díky za info,víc hlav víc ví.
I v tomto trochu,ehm,netradičním vláknu.
No jo sebrat,jenže to je asi jediný co má za zábavu.
U mě by to bylo snažší,sebereš mi železnici,mám motorky,sebereš i je,mám letadla,sebereš i je,mám Iron Maiden, pokud všechno=odebíratel nedožije rána ...
I tak pánové,díky za info,víc hlav víc ví.
I v tomto trochu,ehm,netradičním vláknu.
Pitris píše:....sebrat mu běhací kolečko
Tak mu pořídíš slečnu křečiciPePe píše:No jo sebrat,jenže to je asi jediný co má za zábavu.
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.
- Durex
- Kontaktovat uživatele:
No aby tady nevzniklo vlákno typu: Jaký je nejlepší lubrikační gel pro křečka

Suzuki GSX 1300R Hayabusa, Suzuki GSXR 750W, Honda CBR 400RR, Honda CBR 600F3, KTM EXC 300 2T, Honda VFR 750,Suzuki Inazuma 750, Kawasaki ZX7R -2x, Kawasaki GPZ 900,Suzuki SV 650, CFMOTO 800 MTX,Fiat Ducato 2.3 JTD
Moto-Emergency motoservis
Moto-Emergency motoservis
Hm tak na to bych byl opatrný..,jak netrefíš páreček,tak bude mela jak cyp a jeden s křečků to nepřežije..Pitris píše:Pitris píše:....sebrat mu běhací kolečkoTak mu pořídíš slečnu křečiciPePe píše:No jo sebrat,jenže to je asi jediný co má za zábavu.
VW Touran 1.6 MPI 75kw+LPG
VW Touran Freestyle 1.6 MPI 75kw
Měl jsem podobný problém.Můj José taky makal do roztrhání těla a taky vrz,vrz, vrz.Mazal jsem to jelením lojem, tím, co se mažou rty a mazal jsem to tak čtyřikrát do měsíce, pak jsem se nas.al a kopuil Josému plastikovou centračku a tu stačí mazat jednou za měsíc.Občas mě i napadlo, že k tý centračce napojím nějaký generátor a mohl bych svítit zadarmo, protože José by to odmakal.
A kdyby mi někdo šáhnul na vláčky tak bych vraždil, sice už jsem si hodně dlouho nehrál, ale to je fuk.
A kdyby mi někdo šáhnul na vláčky tak bych vraždil, sice už jsem si hodně dlouho nehrál, ale to je fuk.
Jo jo,ale stejně je to zajímavé,že ty křečouny tak baví běhat v té centrifuze..My měli sice jen ty křečíky ,takove šede s černým pruhem na hřbetě,ale taky makali v tom kolcu,hlavně v noci..Průšvih byl jak přišli na to,že se dají nahrnout hobliny pod kolotoč,to se pak netočí a jde po tom pláchnout z akvárka 
VW Touran 1.6 MPI 75kw+LPG