Piskanie v motorovej casti
Moderátor: Colommbo
Piskanie v motorovej casti
Chlapi, vcera som si vsimol pisklavy zvuk na volnobehu,..je to nieco podobne, ako ked piska remen alebo kladka,, ale v tomto pripade je to o nieco slabsie a ma to trosku vyssi ton. Ked jemne pridam plyn tak sa to straca..cize predpokladam, ze sa nejedna o turbo (to pri akceleracii nepocujem takmer vobec), ved nakoniec na nejake problemy s turbom mam nabehane pramalo
Nemate nejake napady voc asi kraci?
Když přidáš plyn, "tak sa to straca" proto, že to není už pořádně slyšet, nebo to přestane
Nemůže to třeba někde přisávat "falešný luft"?
Nemůže to třeba někde přisávat "falešný luft"?
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.
Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Pitris ano je to tak,vypozoroval som dnes, ze to piska aj ked som jemne pridaval plyn..a taktiez som zistil, ze to robi len pri zahriatom motore, po nastartovani "odstateho" motora som to nezachytil.
Inak napadlo aj mna, to s falosnym vzduchom, ale ziadne ine zmeny v spravani auta (vykonove, kolisanie otacok a pod) niesu, tak neviem.
Inak napadlo aj mna, to s falosnym vzduchom, ale ziadne ine zmeny v spravani auta (vykonove, kolisanie otacok a pod) niesu, tak neviem.
-
FF
-
modelář
A nemůže to být opravdu "jenom" klíňák"? Zkus toto: http://oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=530
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.
-
modelář
tak potom je to zrejme jasne..nepiska remen, kedze minimalne toto ako opisujes sa mi s WDckom podarilo.
V podstate uz od zaciatku som z toho remen neobvinoval, ten zvuk je iny nez zvykne vydavat preklzujuci remen (s cim som uz mal docinenia na predoslom aute). No az zistim v com to vazi, tak dam urcite vediet
V podstate uz od zaciatku som z toho remen neobvinoval, ten zvuk je iny nez zvykne vydavat preklzujuci remen (s cim som uz mal docinenia na predoslom aute). No az zistim v com to vazi, tak dam urcite vediet
no kua uplne som zabudol na svoj "slub" dat vediet v com bol problem
..sice pochybujem ze to niekoho zaujima
..no, ale tak k veci teda,, to popiskanie zmizlo samo od seba z nicoho nic asi 2 tyzdne dozadu (cize asi po 3 dnoch co sa to objavilo), teda boh vie co to bolo, zrejme fakt len nejaka necistota na remeni..mozno ked som lial zmes do ostrekovaca tak nieco slo aj na remen..kto vie,, Hlavne, ze to nepiska
P.S zajtra lejem zmes do ostrekovaca, tak drzte palce
P.S zajtra lejem zmes do ostrekovaca, tak drzte palce