Akú starú máte starú...
Moderátor: Colommbo
Dívám se, že se Ti ty krabice zpřeházely pořádně, a opravdu si našel tu prázdnouFF píše:...a už sa mi tým búchaním poprehadzovali všetky krabice v hlave, takže ich musím poupratovať - keď nájdem tú obľúbenú krabicu ničoho......
- to je teda otázka
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.
Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
nenasiel som ziadnu aspon relativne vhodnu temu, kde hodit moj dotaz, tak vyuzijem tuto onicom temu
..nema niekto cerstve poznatky zo stavu cesty (narazajuc na vytlky, diery, ci kratery) medzi Banskou Bystricou a Ruzomberkom...
Chystam sa cez vikend tuto trasu absolvovat a mam z toho des a hrozu, nakolko som pred par tyzdnami pocul ze je to tam v hroznom stave
..nema niekto cerstve poznatky zo stavu cesty (narazajuc na vytlky, diery, ci kratery) medzi Banskou Bystricou a Ruzomberkom...
Chystam sa cez vikend tuto trasu absolvovat a mam z toho des a hrozu, nakolko som pred par tyzdnami pocul ze je to tam v hroznom stave
Jak vypadá ta silnice nevím, ale pokud tam pojedeš s manželkou (pokud už máš "starú", a ne ještě "mladú"), pozor, ať Ti tam třeba nezestárne
ať nemáš "starú" ještě starší.....
-
modelář
-
FF
to FF: jak napsal bjukemen - nechej elektron elektronem, a kamion kamionem, a "práskni" sám sebe / resp. tu svoji. Nebo si teprve chceš mezi těma našima holkama vybírat

-
FF
Som "single"Pitris píše:to FF: jak napsal bjukemen - nechej elektron elektronem, a kamion kamionem, a "práskni" sám sebe / resp. tu svoji. Nebo si teprve chceš mezi těma našima holkama vybírat![]()
...to zasa bude národnostných kecov...
Naposledy upravil(a) FF dne stř úno 09, 2011 15:52, celkem upraveno 1 x.