Kilometrový nájezd
Moderátor: Colommbo
Kilometrový nájezd
Kdo z Vás má kolik s osobákem nebo užitkáčem najeto?Nebo kdokoliv z Vašeho okolí.Prostě postřehy a zajímavosti,které jste viděli,slyšeli,četli.Tady na fóru asi drží rekord Mipesa se svou lagunou a více než 600 tisíci.
Kdysi jsem v SM četl článek o taxikáři s Ventem 1.9D,který najezdil za x let 950 tis.Je to hezké,ale dle výpisu závad měl od asi 700 tis.krušný život,kdy se každou chvíli kazilo vše,co mohlo.Vše si opravoval sám s kamarádem a když nabídl koncernovým servisům ve své lokalitě teoretickou pomoc s řešením problémů(znal doslova každý šroubek na svém autě),tak byl odmítnut.
Samostatnou kategorií jsou těžké,nízkootáčkové tahače.Jednou jsem viděl dokument o těch amerických a ten řidič uváděl,že ta jeho stará kára má za sebou asi 9 milionů.No,nevím,to už mi přijde trochu přitažené...
Zkusme se rozepsat,třeba i s výpisem závad po tolika a tolika km.Třeba nám to pomůže udělat si obrázek objektivnější než žebříčky TUV.
Díky
Kdysi jsem v SM četl článek o taxikáři s Ventem 1.9D,který najezdil za x let 950 tis.Je to hezké,ale dle výpisu závad měl od asi 700 tis.krušný život,kdy se každou chvíli kazilo vše,co mohlo.Vše si opravoval sám s kamarádem a když nabídl koncernovým servisům ve své lokalitě teoretickou pomoc s řešením problémů(znal doslova každý šroubek na svém autě),tak byl odmítnut.
Samostatnou kategorií jsou těžké,nízkootáčkové tahače.Jednou jsem viděl dokument o těch amerických a ten řidič uváděl,že ta jeho stará kára má za sebou asi 9 milionů.No,nevím,to už mi přijde trochu přitažené...
Zkusme se rozepsat,třeba i s výpisem závad po tolika a tolika km.Třeba nám to pomůže udělat si obrázek objektivnější než žebříčky TUV.
Díky
Děda (něco na Populáru a Octavii) potom Š100 70tKm, Favorit 45tKm
Táta něco na škodovkách (Rapid, 105 úžovka, 110R...) a favorit se vstřikováním od 40tKm-190tKm a ureznul jen výfuk a drobnosti.Teď octávka 1,9TDI (1997) reálně >500tKm a měnil převodovku, silenty uložení motoru, rozvody, věci celkem za 40tkč.
Jeden známý na Š100 +500tKm ale chtělo to několik motorů, jen kastle byla původní.
Slyšel jsem o jednom řeckém taxikáři, který v Mercedesu udělal 1mil Km.
Táta něco na škodovkách (Rapid, 105 úžovka, 110R...) a favorit se vstřikováním od 40tKm-190tKm a ureznul jen výfuk a drobnosti.Teď octávka 1,9TDI (1997) reálně >500tKm a měnil převodovku, silenty uložení motoru, rozvody, věci celkem za 40tkč.
Jeden známý na Š100 +500tKm ale chtělo to několik motorů, jen kastle byla původní.
Slyšel jsem o jednom řeckém taxikáři, který v Mercedesu udělal 1mil Km.
Já už to tu párkrát zmínil: vím o Accordu 6.gen. (dvoulitrový benzin) s více jak 750-ti tkm.
Jinak, osobně jsem přesvědčen, že "made in Japan" vydrží víc, než "zbytek světa"....
Jinak, osobně jsem přesvědčen, že "made in Japan" vydrží víc, než "zbytek světa"....
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.
Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Pitrisi,ten Accord dává smysl-keramika.
hanzs,sice se všeobecně tvrdí,že jsou Fiaty křápy,ale moc tomu nevěřím.Myslím,že ty jejich"jétédéčka"jsou povedené motory.I když už jsem taky slyšel,že se u poměrně nového Dobla odporoučela ojnice.
Škodovkáři,staré Mercedesy tím byly vyhlášené.V Německu býval nejčastější taxík E 300(W 124).Krásná kára i dnes,obzvláště po faceliftu s plasty.
hanzs,sice se všeobecně tvrdí,že jsou Fiaty křápy,ale moc tomu nevěřím.Myslím,že ty jejich"jétédéčka"jsou povedené motory.I když už jsem taky slyšel,že se u poměrně nového Dobla odporoučela ojnice.
Škodovkáři,staré Mercedesy tím byly vyhlášené.V Německu býval nejčastější taxík E 300(W 124).Krásná kára i dnes,obzvláště po faceliftu s plasty.
-
jarson
trochu starsie:
http://www.cars.cz/autorecenze/auta/Toy ... 16624.html
....a mozno uz ma v sebe aj ten milion ku dnesku
http://www.cars.cz/autorecenze/auta/Toy ... 16624.html
....a mozno uz ma v sebe aj ten milion ku dnesku
-
jarson
a toto je tiez riadny pacient. Asi jazdi pre radost zo spotreby 24hodin okolo domu
http://www.spritmonitor.de/de/detailans ... 24.10.2011
http://www.spritmonitor.de/de/detailans ... 24.10.2011
Jarson,tu Carinu jsem už kdysi četl na Tipcarsu,ale pak to myslím zmizelo.Je to pěkná recenze a musím říct,že Denso žhaviče opravdu vydrží neskutečnou dobu.Když jsem po letech potkal svou starou Corollu,tak jsem hodil řeč s novým majitelem a po 380.000 měla mimo jiné exponované věci stále původní svíčky.
-
jarson