Stihl nebo Husgvarna?

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

IBIZA

Příspěvek od IBIZA »

modelář píše:
Shi píše:...Mohu potvrdit, že je to asi nejlepší kus zahradní techniky, co mi přišel do ruky. Nula problémů, žádné seřizování...
Se sousedem na chatě se každým rokem na jaře sázíme, zda tu kosu dokážu po zimní odstávce nastartovat "na první zatáhnutí": obvykle vyhrávám! :D

P.S.: Mně samotnému není příliš jasné, jak je to speciálně u dvoutaktu vůbec možné...
priznaj, ze si ju uz pred tym "pretiahol" bez suseda :lol:
FF

Příspěvek od FF »

Ondra píše:Tak modeláři.....zrada :? M6A a ne a ne to přestat téct (hustší olej nepomohl) na lištu jsem koukal a je všechno v pořádku.Může být špatné gufero u hnacího kolečka?Nic jiného mě nenapadá?!?
...no tak šup! - do záručnej opravy! :idea:

P. S.: ešte by si mohol skúsiť PP80, alebo PP90.
modelář

Příspěvek od modelář »

Ondra píše:Tak modeláři.....zrada :? M6A a ne a ne to přestat téct (hustší olej nepomohl) na lištu jsem koukal a je všechno v pořádku.Může být špatné gufero u hnacího kolečka?Nic jiného mě nenapadá?!?
Pak už jedině rozebrat a zjistit, proč a kudy to vlastně teče. Sice nevím přesně, jak je to tam řešené, ale pokud vycházím z toho, jak je celá ta pila chytře kontruovaná, předpokládám, že by čerpadlo oleje mohlo být demontovatelné bez kompletní rozborky celé pily.
Ondra

Příspěvek od Ondra »

V pondělí pilu odnesu do servisu na tohle se necejtím :oops: většina z vás by to rozdělala s prstem v nose ale já bych to jenom rozdělal :lol: jsem venda :lol: ale stejně ti modeláři moc děkuju.Napíšu co to bylo za "špek" :D
mipesa
Příspěvky: 765
Registrován: čtv srp 28, 2008 20:39

Příspěvek od mipesa »

Sundej lištu, prvně vyčisti štelování množství oleje, je tam o-kroužek, ten ,ale moc neodchází, bordel umí své, pak může téct profilové hřídelové těsnění anebo sací plastová nebo gumová hadička z nádržky, nic jiného tam není, pokud nemáš dělené čerpadlo, když jsem svojí H 353 rozebíral poprvé zabralo mi to hoďku.Olej, snad , kromě vyjetého motoráku aj., můžeš použít cokoliv, když Ti vydrží olej na lištu s benzínem, tak to neřeš, jen si ohlídej, aby Ti při vysokých otáčkách lítal olej z řetězu, to poznáš, když přiložíš pilu ke kládě asi 5 cm a udělá Ti během pár vteřin olejovou čárku, pak můžeš být v klidu.Určitě pravidelně maž lištové ložisko.
skodovkar
Příspěvky: 6272
Registrován: pon pro 29, 2008 16:40

Příspěvek od skodovkar »

Pánové, dnes jsem byl na Carier days a dal jsem se do řeči. Zjistil jsem, že výkresovou dokumentaci křovinořezů a motorových pil pro firmu STIHL dělají tři firmy v ČR (v Pro/Engineeru).
Odpovědět