Pro pobavení

Fórum o automobilových mazivech

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
B.Karásek

Pro pobavení

Příspěvek od B.Karásek »

Minulý týden jsem koukal na benzince OMW na olej Bixxol premium 5W-40,cena 547 kč za litr.Prodavačky jsem se ptal jestli to není omyl a ona mi řekla že ne a že ta cena je držena na minimu a levnější těžko seženu.Objednal jsem si tyto oleje přes net včera došly 1 litr 205.Dnes jsem tankoval na zmíněné pumpě a náhodou tam byla stejná obsluha a náhodou jsem měl u sebe fakturu.Ukázal jsem jí to,samozdřejmě si mě pamatovala a po chvilce ticha mi řekla že je to blbost a kdoví co jsem si to koupil za padělek :lol: já se jenom usmál a odešel.Tak se nezlobte že jsem se tu tak rozepsal ale chtěl jsem se o to s Vámi podělit.Hezký den všem Bohouš Karásek P.S. ta benzina je OMW V zálesí Praha 4 Lhotka :wink:
Aleš

Příspěvek od Aleš »

To je úplně normální, ne jenom na Vámi zmíněné pumpě. To je na 95% čerpacích stanic..
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

No ale 547 korun za 5W-40 je přece jenom trochu moc.
mipesa
Příspěvky: 765
Registrován: čtv srp 28, 2008 20:39

Příspěvek od mipesa »

Tak tu znám.To je ta od Thomayerovky směrem na Modřany po pravé straně před světlama.Tam mě vyšel můj oblíbený "Pořez"(bageta) na 99,- normálně stojí 45 -65, a litrovka čehosi do ostřikovačů na 79,-.....paráda.
B.Karásek

Pro pobavení

Příspěvek od B.Karásek »

mipesa píše:Tak tu znám.To je ta od Thomayerovky směrem na Modřany po pravé straně před světlama.Tam mě vyšel můj oblíbený "Pořez"(bageta) na 99,- normálně stojí 45 -65, a litrovka čehosi do ostřikovačů na 79,-.....paráda.
Jj to je přesně ona tak koukám že tam mají předraženo asi všechno :evil:
Aleš

Příspěvek od Aleš »

bageta za 99,- ? :lol: tak to už je opravdu k neuvěření..
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

A lidi to přesto kupují, jinak by to tam mohli dávno zabalit, zrovna tak jako u nás v hospodách je nyní pivo za 40-50 korun a je stále narváno. Opravdu zajímavé, lidi asi neví co s penězma.
To zas byl den

Příspěvek od To zas byl den »

....jen malá technická nebo debilní.Já znám pořez a pořez maxi a ten maxi fakt stojí kolem kila, ale asi když je hlad tak je to jedno.Litrovka s nápisem SuperMax-100 Glass Cleaner Antifrezze-sice nevim co toje, ale je kurevsky drahá a ke všemu to není flaška, ale pytlík.Jinak je mi OMW úplně ukradená.
Uživatelský avatar
Jezevcik
Příspěvky: 3360
Registrován: sob lis 26, 2005 16:55
Bydliště: Praha 11

Příspěvek od Jezevcik »

Jestli je to ta benzínka na kopci na rohu Novodvorské,tak u té jsem byl jen jednou před lety a skotskou,která stojí všude tak 350 tam měli za 650.Koukám ,že se nic nezměnilo.Chtěl bych vidět,kdo to tam kupuje.
Uživatelský avatar
Jezevcik
Příspěvky: 3360
Registrován: sob lis 26, 2005 16:55
Bydliště: Praha 11

Příspěvek od Jezevcik »

Jinak,ptát se ženské obsluhy na oleje je úplně k ničemu.Nevím,že jim nedají aspoň základní školení.To může dnes dělat opravdu kdokoliv,kdo nemá do čeho píchnout.Táta potřeboval před časem olej do serva,tak zajel k Shellu a ta slečna mu řekla,že to nikdy neměli.Táta se tedy podíval po regálech a ejhle měli tam dva druhy.
Pepa.

OMV Zálesí

Příspěvek od Pepa. »

Tak na Záleší jsem jezdil, protože ji mám kousek. Benzín asi dobrý, když byla o padika dražší než jiné OMV v Praze, vem to čert, ale když už je o korunu, nebo někdy i něco víc dražší na benzínu, než některé jiné OMV čerpačky v Praze, tak to už nee... (i když poslední řekněmě půlrok to už dost sladili).

OT: a kurňa nepište furt OMW... ;-) (vždyť to přece není ÖMvé, ale ÖMfau)
Odpovědět