ProTechnic co je to za značku?

Fórum o automobilových mazivech

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
Host

ProTechnic co je to za značku?

Příspěvek od Host »

Dobrý den potřebuji poradit. Nechal jsem si vyměnit prasklou manžetu na poloose a zároveň i převodový olej. Mechanik mi do převodovky nalil nějaký ProTechnic 75W-90. http://vyfuky.hokcar.cz/detail/PRO+50001/ Vůbec tuto značku neznám tak se chci zeptat co je to zač? Skoro jsem ho na netu nenašel. A tuk na klouby použil nějaký Roulex DK CV Joint grease tuto značku taky vůbec neznám. Díky za každou odpověď.
emge

Příspěvek od emge »

TONY

Příspěvek od TONY »

emge píše:Niečo Protechnic:
http://www.protechnic.pl/index.php?jezykID=2


Takže asi pěknej šit.............
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

to jo,podle těch stránek bych si tam nekoupil ani gumičku na stěrač.Tohle jsou nejhorší firmy co maj všechno ale nic nevyrábí......banda zasranejch překupníků :evil: :evil: :evil:
Uživatelský avatar
Pitris
Site Admin
Příspěvky: 27495
Registrován: úte čer 24, 2008 18:00
Bydliště: Brno

Re: ProTechnic co je to za značku?

Příspěvek od Pitris »

Host píše:Dobrý den potřebuji poradit. Nechal jsem si vyměnit prasklou manžetu na poloose a zároveň i převodový olej. Mechanik mi do převodovky nalil nějaký ProTechnic 75W-90. http://vyfuky.hokcar.cz/detail/PRO+50001/ Vůbec tuto značku neznám tak se chci zeptat co je to zač? Skoro jsem ho na netu nenašel. A tuk na klouby použil nějaký Roulex DK CV Joint grease tuto značku taky vůbec neznám. Díky za každou odpověď.
Co je to za auto? Pokud "sedí" u toho oleje norma GL s předpisem výrobce převodovky, a nebude s řazením problém ani za studena, ani za tepla, tak ho tam nechej třeba jen rok, nebo dva. Ale značku ProTechnic jako takovou neznám.....

A ten Roulex DK CV Joint grease je (snad) "made in China", ale dělají přímo tam i ložiska a klouby - ale jaké kvality :? ví bůh.....
Odpovědět