Akú používate navigáciu?

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

Odpovědět

Používate navigáciu?

Ano
8
80%
Nie
2
20%
 
Celkem hlasů: 10

FF

Akú používate navigáciu?

Příspěvek od FF »

...koľko bubákov stála, aká je stará... ...a skúsenosti s ňou...
Demo
Příspěvky: 609
Registrován: pon úno 25, 2008 13:17
Bydliště: Brno

Příspěvek od Demo »

Měl jsem možnost postupně vyzkoušet tyto navigace

Navigon 7110
Mio C520
TomTom 910

Navigon mě tězce zklamal. Než našel signál, tak to trvalo cca 20 minut (ano mám čelní sklo s výhřevem, ale ostatním navigacím to nevadí), divné grafické zpracovaní, neintuitivní menu, držák na sklo to je kapitola sama pro sebe. Nemožnost zadat cíl podle GPS souřadnic. Půjčená, listopad 2009. Milerád jsem tutu sračku vrátil.

TomTom 910 jsem měl půjčený v roce 2008, velice slušné mapové podklady, velmi přijemné ovládání. Vše je tam, kde to člověk čeká. Velmi povedené PIO. Vytýkám - velká bulda (má integrovaný 2,5" disk) - z toho plyne krátký provoz na baterii. Nutnost nabíjení přes držák na kterém je speciální konektor.

Mio C520 tuto navigaci vlastním od srpna 2007, koupena na Aukru za ~7 tkč. Z mého pohledu není této navigaci, co vytknout. Kompatní, šikovné ovládání, napájeno a spravováno přes klasický miniUSB. Bohužel na konci roku 2009 byly ukončeny aktualizace mapových podkladů.

Takže se pomalu začínám dívat po navigaci s iGo...
modelář

Příspěvek od modelář »

Demo píše: Bohužel na konci roku 2009 byly ukončeny aktualizace mapových podkladů.
Mám takový dojem, že k tomu došlo už mnohem dříve. Stejně mi není jasné, jak se Mio může naprosto neomaleně vykašlat na všechny majitele "céčkové" řady. A přestože jsem měl Mio rád (kvůli řadě užitečných funkcí, bleskovému přepočítávání atd.), s touto značkou jednou provždy končím! Nerad bych se totiž dožil opakování stejné situace.
Demo
Příspěvky: 609
Registrován: pon úno 25, 2008 13:17
Bydliště: Brno

Příspěvek od Demo »

Máš pravdu, poslední akutalizace byly v řijnu 2008.. Sorry za omyl...
Odpovědět