Utiahnutie vypustacieho sroubu - moment ?

Fórum o automobilových mazivech

Moderátor: Colommbo

Demo
Příspěvky: 609
Registrován: pon úno 25, 2008 13:17
Bydliště: Brno

Příspěvek od Demo »

prosim, dej sem fotku jak to vypada...
Brembo
Příspěvky: 2294
Registrován: pon čer 08, 2009 21:28
Bydliště: Matuškovo

Příspěvek od Brembo »

Na tie skrutky s pretrhnutou hlavou je i lacnejsia sada 2 specialnych klucov,ktore maju gulatu hlavu a vo vnutri je trn,ktory sa utiahne cez zavit klucom. Stoji to 10 eur.
modelář

Příspěvek od modelář »

Demo píše:prosim, dej sem fotku jak to vypada...
Tak to, bohužel, nejspíše nezvládnu, neb jsem počítačová lama. Ale když uvedeš nějaký e-mail, pošlu ti tu fotku v .jpg na něj.
skodovkar
Příspěvky: 6272
Registrován: pon pro 29, 2008 16:40

Příspěvek od skodovkar »

Fotky sem bohužel ani vložit nejdou, ale hoď link. Na jaře po zkouškovém to začnu řešit, do té doby mě to stejně nepálí. :wink:
modelář

Příspěvek od modelář »

"Hodit link" znamená poskytnout adresu odkazu, že?

Opravdu by mne zajímalo, kde se bere to skálopevné přesvědčení, že "všechno je na netu"?! Patřím sice ke generaci, která přímo užasla nad příchodem digitálek (tj. prvních digitálních hodinek). A přestože uznávám, že "na netu" je toho dnes už opravdu hodně a bude stále víc, považuji za nutné "upozornit mládež", že ty nejzajímavější, resp. nejhodnotnější informace, na netu nejsou a pokud se tam už náhodou objevily, tak je tendence je spíše stáhnout. Důvod je prostý: ochrana autorských práv, a to nikoli ve smyslu čistě právním, ale spíše praktickém - vždyť jaký bych měl mít zájem poskytnout zdarma všem něco, co představuje moji komparativní výhodu a k čemu jsem se dlouho a s vynaložením značného úsilí, včetně finančních prostředků, dopracovával :?: :idea:

Takže jsem zkontroloval, zda se předmětný výrobek "na netu" vyskytuje, a nepochodil. Tudíž sem žádný link ani nemohu hodit. Ale zájemcům stále nabízím, že to nafotím a pošlu ve formátu .jpg na udaný e-mail.
Odpovědět