Aktuální stav je takový, že čekám až přijdu na řadu u mechanika..
Buď ve čtvrtek, ale nejpozději v pondělí 3. června budu pojízdný.
Budu trošku ventilovat své myšlenkové pochody... Uvažuji i nad tím, že bych ji možná prodal a pořídil si něco jiného. Čistě pro radost a na provoz mimo zimní měsíce... čtyřlístek z Itálie...
Před lety jsem jednu asi 3x vezl, jen po PHE. Majitel skoro padesátník. Říkal ze si splnil sen když už PZka vypadli konecne z baráku. Prej do ní furt sype prachy,je bezedná. Koupil ji už tenkrát jetou.
PavelRS:
...nie preto, ale prvé čo ma napadlo ako píšeš o svojich úvahách na zmenu auta, je že mi to pripomína ženy, ktoré sa po ťažkom trápení rozvedú s alkoholikom, len preto aby si znova našli iného alkoholika.
Alebo ta to jednoducho baví. To chápem. Potom je to v poriadku.
Tiež mám kamaráta, ktorý by asi neprežil , keby nemusel auto opravovat furt dokola. Ale má z toho radost a tak je to správne.
"Věř si čemu chceš, ale nikomu to necpi"
Toyota Carina E 1.6 Xli LB 1992 Japan
Shell HX7 10w40
HONDA Civic 8G 4D 1.8 2006 Turkey
motorovy olej všeho druhu
Není to vyloženě o tom, že mě zklamalo, spíš jsem se tak zamyslel, zda má cenu cpát peníze do OI RS.
Alga GT bude jízdníma vlastnostma určitě lepší navíc Busso je legenda a pan motor. Lákal by mě atmosférický V6.
Na druhou stranu asi zůstane u přání zatím, protože za RS bych nedostal peníze, které bych chtěl a GT s Bussem má cenovku, co se týče pěkných kusů, kolem 180 tisíc a výše.
lefort: Ty jako majitel Alfy budeš mít určitě větší přehled. Nebudeš vědět, jak je to s vývojem cen GTčka s Bussem? Zda ceny pomalu klesají, či se drží, nebo naopak stoupají?
GT busso je fajn, tazke na predok ale i tak to jazdi viac nez dobre, u vas v cechach sa obcas nejaka najde na klube, mam dojem ze na alfisti.cz niekto predaval