Nabídka oleje

Fórum o automobilových mazivech

Moderátor: Colommbo

mipesa
Příspěvky: 765
Registrován: čtv srp 28, 2008 20:39

Příspěvek od mipesa »

No říkal jsem si, že na štědrý den na net se.., ale jsem přežrán, v bedně jde prdlajs, tak zde uvedu pár okolností, proč Igol Profive.
Známý dovalil hodně velké množství tohoto oleje z Francie, ale bohužel jeho odběratel chtěl jiný.Takže vlastně tuto zásilku cvaknul ze svého,i když zkoušel jej vrátit zpět, tak frantíci mu sdělily, že vše musí projít nějakou komisí a že to může trvat až půl roku, no prostě se na něj vys.......tak se jen snažím známemu pomoci s prodejem, aby nepřišel o dost velký balík peněz.Jak jsem již dříve zde uváděl dělám auta pro jednu firmu a oni Igol používají cca 2 roky.Jedná se o referentská vozidla, takže si asi umíte představit jaké hovězí flákoty s těmi auty asi jezdí a po motorycké stránce není s tímto olejem problém.Olej který oni používají je dosti shodný s tímto Profive.Pro mě osobně to NO NAME olej není, ale nikomu ho nenutím, pouze nabízím.Já tak velké množství rychle nezdělám, abych známému pomohl.Mám nepřímo slíbeno od firmy, která Igol používá, že si část odeberou, ale to zatím nestačí.To je celý problém.Chápu, že tuto značku málokdo zná a některé negativní reakce jsou tudíž logické.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Pro mě je olej Igol kvalitní. Má dobré specifikace. To stejné platí i o oleji orlen, gulf, avanol, paramo, lotos. Ať si říká kdo chce co chce. To že zadřel vačici je určitě z jiných důvodů a mohl by tam mít třeba mobil1 0w40 a stejně by ji třeba zadřel... Myslím, že pro starší auta jsou dobré oleje maxlife a liqui moly speciálně aditivované pro těsnění, což nejnovější emisní normy asi plnit nebude že,, A dnešním trendem je plnit hlavně co??? No emise pánové... Myslím, že i s minerálem to auto pojede dobře. Mějte se
mipesa
Příspěvky: 765
Registrován: čtv srp 28, 2008 20:39

Příspěvek od mipesa »

Dobrý den.
Chtěl bych za svého známého poděkovat některým z Vás, co se podíleli na zprostředkování prodeje Igolu.Takový fofr jsem, upřímně, nečekal.
Už, prosím, nepište.Díky.
Odpovědět