modelářovy blafy

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

nezávislý

modelářovy blafy

Příspěvek od nezávislý »

Po dlouhé době se tady vracím na tohle forum a ani mi tak nejde o to kdo má pravdu ale spíše o to že konkrétně Modelář zde všechna jeho tvrzení prohrál na celé čáře.Chudák modelář nečekal že celá jižní evropa závislá na cestovním ruchu a ochotě platit jim tu jejich rozmařilost a žádnou výkonnost půjde nejdříve do kytek.To očekával každý trochu politicky uvažující člověk ,kromě něho.Další věc je jeho sobecko-alibistické tvrzení že většinu nehod způsobují chudáci s jejich sračkoidními vozy nejlépe škodovkami.Mohu potvrdit z dnešního rána že většina sračkoidních škodovek dojela do cíle i když jich je několikanásobná převaha oproti audi či japan vozům které jsem míjel a byly v příkopech a vystrašeni co se to stalo že jejich super vozy skončili tam kde by snad za ty prachy neměli být.O toyotě se raději ani nebudem bavit.Jasně že si to modelář zase obkecá ale pravda je jen jedna.
modelář

Příspěvek od modelář »

Může mi někdo blíže osvětlit smysl a účel tohoto příspěvku?
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Jestli si sám nevyvodíš s tohohle článku důsledky ,jako že ty asi těžko tak pro tebe je to zbytečný pro jiné poučné.Tak už to bývá kdo nechce slyšet neslyší.
modelář

Příspěvek od modelář »

Milý rádoby "nezávislý" anonyme,
tím, co jsi napsal, pouze potvrzuješ to, že jsi naopak silně závislý, poněvadž co ti média nenatroubí, to nevíš. Problém však spočívá hlavně v tom, že média ti to troubí účelově, aby sis myslel, co si "správně" máš myslet (v duchu "qui bono"), a jak dokládáš vlastním příkladem, ono to fakt funguje. Kromě toho jen potvrzuješ nelichotivé výsledky nedávného hodnocení OECD úrovně znalostí a dovedností v členských zemích (teď se odvolávám především na zjištěné výrazné zhoršení stavu věcí v ČR). Abych byl konkrétní: neumíš číst, resp. nechápeš správně smysl psaného textu!
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

No coment !!! zase ty jeho blafy pomooc selský rozume.
modelář

Příspěvek od modelář »

Pokud ten selský rozum není mediálně zmanipulovaný, nic proti. Ale tady jde o pravý opak, což bych nazval urážkou pojmu "zdravý selský rozum"!
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Škoda slov ,hanba plu. .strácet čas s tebou je stejné jako s kalouskem, zachránit to může jedině schůzka na hradě s Klaus.m
modelář

Příspěvek od modelář »

Anonymous píše:Škoda slov ,hanba plu. .strácet čas s tebou je stejné jako s kalouskem, zachránit to může jedině schůzka na hradě s Klaus.m
Vždyť právě ty jsi typickým příslušníkem dokonale tvárné masy "bezmozků" s "mediálně správným (světo)názorem", na které tohle platí/kteří tohle baští! :P
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Léčba klausem u nás a léčba modelářem na tomto foru je jedno a to samé.Až historie ukáže kdo to tady vytuneloval a nadělal s pracovitých lidí zadlužené žebráky.bezmozky z nás dělají média a lidi jako jsi ty, ale naštěstí je spousta ještě uvažujících lidí kteří vidí kam to spěje a dobrodruhům jako jsi ty nevěří a časem se s nimi vypořádají.
modelář

Příspěvek od modelář »

Anonymous píše:... ale naštěstí je spousta ještě uvažujících lidí kteří vidí kam to spěje ...
Ano, a tato spousta rádoby ještě uvažujících lidí má svou vizi, tu vizi televizní, nejlépe nějakého přiblblého seriálu na TV Nova! :lol: :P :twisted:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Asi tvé nejoblíbenější pořady že?Osobně přepínám na novu až už na ostatních 1500 programech nic není ,takže jsi vedle jako vždy a vždy asi budeš.Ještě jsem nepostřehl že by jsi měl někdy nějaký rozumný nezmanipulovaný názor,ale asi to bude tím že zmanipulovaný může být komunista zrovna tak jako kapitalista ale to ty s tvým mini mozkem asi nepochopíš.
modelář

Příspěvek od modelář »

Anonymous píše:...Ještě jsem nepostřehl že by jsi měl někdy nějaký rozumný nezmanipulovaný názor...
Jen jestli to nebude právě tím, co jsem už napsal: neumíš číst/nechápeš smysl napsaného.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Jestli to nebude tím že každý kdo nechce slyšet názor druhého -třeba i ty ,ho neslyší jak už jsem to napsal.Stačí číst a pochopit a nemusíš se pak stále dokola na něco odvolávat nebo si něco dokazovat.Jak se říká ,já neříkám nic stačí že na má slova došlo.
modelář

Příspěvek od modelář »

Anonymous píše:...Jak se říká ,já neříkám nic stačí že na má slova došlo.
A co že tím chtěl básník konkrétně říci? Snad ne to, čím začal tohle vlákno?! :lol: :lol: :lol:
NOP

Příspěvek od NOP »

Proboha modeláři, to Ti opravdu stojí za to na takovýto blábol vůbec reagovat?
Odpovědět