Jerry3 píše:https://www.novinky.cz/diskuze/40303193:
Pavel Hlávka, Citonice
Dnes 6:37
+186|-2
"pane Petr Oršulo, Brno ten Volkswagen za to nemůže. Jela v něm mladá holka s dítětem. Proti ní se vyřítil Rakušák s Audi, který začal předjíždět kamión těsně pod horizontem (pod kopcem). Nevadila mu ani plná čára. Zabil nejenom sebe, ale i dva připoutané spolujezdce na zadních sedačkách a bohužel i mladou maminku od dítěte z volkswagnu, která neměla šanci střetu zabránit. Byl jsem u nehody mezi prvníma abych pomohl, ale něco tak hroznýho jsem ještě neviděl."
P.S. (od Jerryho3): Znám to místo jak své boty, jel jsem tudy snad 1000x. Stoupání na horizont ve směru od Znojma je větší, než se na první pohled zdá (dokonce i z pohledu řidiče "nadauta" zn. Audi, jak ostatně "praktický test" svými smrtelnými následky prokázal), a za kopec není vidět ani trochu. Kdo v tomhle místě proti kopci předjíždí, je naprostý idiot
![]()
P.P.S.: Většina řidičů koncernových aut s rakouskou registrací jezdí v ČR jak dobytek! Tím zároveň ani nenaznačuji, že by to snad byli praví Rakušané...
A co na to říká torro
torro píše:Je to o dodržování vyhlášky,...
....frontu aut stojících před semaforem v pruhu rovně předjedou čur*ci s Golfem a se Superbem odbočovacím pruhem, a až v křižovatce se naserou do toho pruhu rovně tak, že auta tam musí uhnoutJerry3 píše:Fakt ti nevadí, resp. si ani nevšimneš toho, že....
....Touareg předjede tramvaj zleva a pak zůstane - kvůli tomu že odbočuje vlevo, (mimochodem přes dvě plný) stát na kolejích, bo odbočit nemůže skrz protijedoucíJerry3 píše:Fakt ti nevadí, resp. si ani nevšimneš toho, že....
....Tě Fabia III v obci předjede 70-kou, a pak na 90-ce jede furt těch 70, a levýma kolama za půlící (plnou) čarouJerry3 píše:Fakt ti nevadí, resp. si ani nevšimneš toho, že....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků