Kam se poděl Jiříček ?

Fórum o automobilových mazivech

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
Freev

Kam se poděl Jiříček ?

Příspěvek od Freev »

Tak jsem zpětně procházel všechny příspěvky do r. 2004, dobrý příspěvky měl Jiříček - asi 664, pak se nějak umlčel :?: Chodíš sem ještě, máme na Tebe s kolegou techn. dotaz.
Keldon
Příspěvky: 63
Registrován: pon kvě 01, 2006 13:25

Příspěvek od Keldon »

Jiříček alias pan Jiří Čech napsal mimo jiné celkem zajímavé články na stránkách www.skoda.panda.cz (doporučuji k přečtení, mimo jiné i jeho články o olejích, třebaže byl za ně některými napadán). Jinak byl to on, který mně navedl k používání oleje Total Quartz 7000 10W-40. Používám ho ve felicii 1.6 už asi čtvrtý rok a max. spokojenost. Takže asi jeho názory po letech stále nacházejí odezvu u širšího okruhu lidí, o čemž svědčí skutečnost, že tento olej patří zde k nejprodávanějším.
Freev

Příspěvek od Freev »

Dík, ty jeho příspěvky jsou fakt dobrý :wink: Škoda, že se na tomhle fóru odmlčel.......
Keldon
Příspěvky: 63
Registrován: pon kvě 01, 2006 13:25

Příspěvek od Keldon »

Spíš bych řekl, že se asi naštval. Ani se mu nedivím. Jinak na těch stránkách zjistíš jeho mail - adresu, takže pokud máš nějaký dotaz, tak mu napiš. Píše tam příspěvky pod zkratkou CJ.
alfi166silver
Příspěvky: 674
Registrován: ned úno 01, 2009 8:57

Příspěvek od alfi166silver »

Musím uznat,že p.Čech umí dobře psát a určitě má i zkušenosti a pokud je automechanik,tak asi dobrý, ale to nic nemění na tom. že v jeho člácích je spousta mýtů a pohádek o "ruské ropě" "rozpouštění kladných úsad"a dalších a to nemluvím o protimluvech, to se nedá ani vyjmenovat. S některými jeho názory však souhlasím. Ovšem úplně u mě ztratil kredit za článek o ztopořovačích olejů Bishop, takový blábol by člověk znalý problematiky olejů NIKDY napsat neměl......
Freev

Příspěvek od Freev »

Mně se jeho příspěvky dobře čtou, nějaká nepravda tam asi zazní, možná úmysl, možná nedbalost :D Ale jinak dobrý :D Pro změnu třeba PKOD1 přispívá na fóru FORD a taky se mi to dá dobře číst :wink: (tady už málo přispívá)
Odpovědět