Před pár dní jsem mluvil s prodejcem co očekává 1 ks toho "autíčka" a říkal že prodejná cena je cca 900 ale že na to se.ou a prodají to za 1,1 mega. Jeho cena bude klesat hooodně pomalu.

lefort píše:Beru to tak, že je to poslední nový auto, co si asi koupím. Nic takovýho pravděpodobně už nikdy nevznikne.
Colommbo píše:lefort: Tož jsem něco málo shlédl a trochu poopravuju svůj názor - ač to pro (už) klidnější řidiče (jako su já) není ta správná krevní/benzínová skupina, bude to hodně dobrý auto. A protože jich bude jak šafránu, udělals moc dobře, žes do něj šel, Toníku. Nemám co závidět a o to víc ti to přeju.
lefort píše:Colommbo píše:lefort píše:...A čirou náhodou se mi podařilo dostat k poslednímu kusu v ČR, už mám zaplacenou zálohu...
No ty kokso!Pěkně, ku*va, pěkně...!
Někdy vám o tom nákupu povím na srazu (snad). Fakt nejspíš poslední auto, co šlo v ČR objednat. Původně se počítalo s 25ks, ale nakonec jich bude asi 135 a na spoustu lidí se nedostalo a už asi nedostane. Češi to jezdí kupovat i do Rakouska a Polska.
Pane, když jsem s Liborem v jiném vlákně prohodil "pár víc slov" o autech jisté japan značky, tak si se vyjádřil že jsme se odebrati měli na jiná místa. Ale co se dívám, tak Ty pro pochválení svého (ano pěkného, a asi i vzácného) Medvíděte taky nejdeš daleko....Colommbo píše:A víš, že jo, Toníku...? Modří už dlouho vědí, že nejsem žádnej závodník a mám v oblibě a pro mou potřebu, k nimž jsem se projezdil a prostárl, spíš větší auta s většími příjemnými a nezáludnými motory s dostatečným výkonem, zadním náhonem a manuálem....
Pedro píše:Realny provoz...
Pisu o Beroun, Nizbor, Roztoky, Zbecno, Unhošť...
A srandu jsem si s Octou nedělal.
123-321.
A to nejsem priznivec Vagin. Jen porovnávám kus jako kus.
Obe vozidla jsou mi u pitchy.
Jo a kdysi mi tam svezl MISTR v Sunny grt.. To byl ale mazec. Ja za nim v e 46 M3.
Ani jsem si neprd..., no když jsem pak videl, co s Gtr dokáže...
A to to tam mam hodně najety. I moto.
Ja mu pak nestíhal s M3 na jeho firemni Oc 2 rs.
Podotykam, ze to bylo v době, před moji nehodou. Takže prah opatrnosti, byl jinde.
Uživatelé procházející toto fórum: Suru a 2 návštevníků