EGR

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

Thomas

Příspěvek od Thomas »

modelář píše:Ta mastná usazenina má ovšem původ z odvětrání karteru, nikoli z EGR, takže konkrétně na ní se zaslepením EGR nic nemění.
mno já osobně nemůžu soudit jestli změní nebo ne, ale ten známý který mi úpravu prováděl tak sám řikal, že takhle vypadá čistý ventil. On čistil ventily které měly najeto i 5x víc km než mám já a říkal, cituju : to byl teprve humus :-D
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

A není to náhodou tak, že se jedná o problém motorů Škoda a nikoliv paliva? Já jezdím s P 107 na benzin od ONO, který patří k nejlevnějším a nemám za 20000 km ani ten nejmenší problém. S Fábií 1,0 se často rozsvěcela kontrolka emisního systému motoru, ale to i s jinými benzíny. Je to v elektronice, lambdách a těchto věcech. I když se v servisu snaží vymlouvat, zvláště v záruce, na kdeco. Že to nic není, nebo že je špatné palivo nebo že neumíte jezdit nebo cokoliv. P 107 jezdí "už" 20000 km bez jediné závady, což se mi u škodovky ještě nikdy nestalo. Ani jsem nevěděl, jak reklamní slogan "Nová Škoda - nová inspirace", je pravdivý. Skutečně jsem našel novou inspiraci - už nekupuji škodovky.
modelář

Příspěvek od modelář »

EGR je problém zejména systémový, až poté konkrétní, vztahující se k té které značce - např. Opel tu už byl zmíněn...
Odpovědět