"Chce se mi zvracet!" ???

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

FF

"Chce se mi zvracet!" ???

Příspěvek od FF »

...v poslednej dobe sa tu vo zvýšenej miere vyskytujú duchaplné debaty typu: kto nemá rád Castrol Brisk Matador, tak je taký istý debil ako ten, čo má rád Castrol Brisk Matador...

...skrátka super debaty - čim to je?! :( :shock: :? :evil:
bjukemen
Příspěvky: 4881
Registrován: sob bře 29, 2008 17:09

Příspěvek od bjukemen »

..sa to tu zvrhlo ako sa zase netreba regidtrovať,aspon ja mam taky dojem..sice troška srandy nezaškodí ale fakt sa to tu už dosť prehána..no neviem..nech sa vyjadria aj ostatný... :(
skodovkar
Příspěvky: 6272
Registrován: pon pro 29, 2008 16:40

Příspěvek od skodovkar »

Kdyby alespoň diskutující mluvili z vlastní z zkušenosti, tak by to mělo nějakou hodnotu. Jinak to je jen tlachání o ničem.
Po shlédnutí tapetování tohota dobrého fóra, duchaprázdnými písmenkovými průjmy, jsem opět pro povinnou registraci.
modelář

Příspěvek od modelář »

skodovkar píše:jsem opět pro povinnou registraci.
Jsem téhož názoru!

To FF: Když přestaneš mlátit hlavou o klávesnici, třeba se Ti uleví... :)
runda
Příspěvky: 116
Registrován: pát bře 20, 2009 7:42
Bydliště: Spiš

Příspěvek od runda »

Ja som tu tiez nedavno poukazal na uroven prispevkov a s tym suvisiacu (ne)povinnu registraciu...ja som tiez za.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

problém je v tom že když se opět zavede povinná registrace(což se nestane) tak se všichni na tohle forum vybodnou jak se už jednou stalo.Bude si tu psát pět lidí a nazdar :lol:
modelář

Příspěvek od modelář »

Anonymous píše:problém je v tom že když se opět zavede povinná registrace(což se nestane) tak se všichni na tohle forum vybodnou jak se už jednou stalo.Bude si tu psát pět lidí a nazdar :lol:
Máš naprostou pravdu! Ale třeba zdejší debatě prospěje, když se kupříkladu mne, věčného šťourala, tímto způsobem elegantně zbaví... :D Takhle mě totiž láká tzv. "nastavovat zrcadlo". Jinak by ovšem nelákalo: registrovat se z několika pro mne dosti pádných důvodů nehodlám, byť obecně v tom neshledávám žádný problém.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Modeláři zrovna ty jseš jeden z těch lidí kůli kterým na tohle forum chodím :wink: to jak štouráš a rejpeš je právě sranda :lol: A tvoje romány(jaksi je jednou sám nazval) jsou občas velice zajímavé :D
modelář

Příspěvek od modelář »

Anonymous píše:Modeláři zrovna ty jseš jeden z těch lidí kůli kterým na tohle forum chodím :wink: to jak štouráš a rejpeš je právě sranda :lol: A tvoje romány(jaksi je jednou sám nazval) jsou občas velice zajímavé :D
Díky! Alespoň ty romány nepíšu úplně zbytečně... :D
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Přece by jste nechtěli aby si tu psalo pět lidí samo sobě a přesvědčovali se v tom, že právě oni mají ten nejlepší názor, a nikdo by jim ho nevyvracel .To by byla trochu nuda ,jednostranná debata a trochu totalitní názory.
modelář

Příspěvek od modelář »

Anonymous píše:Přece by jste nechtěli aby si tu psalo pět lidí samo sobě a přesvědčovali se v tom, že právě oni mají ten nejlepší názor, a nikdo by jim ho nevyvracel .To by byla trochu nuda ,jednostranná debata a trochu totalitní názory.
Já se naopak domnívám, že pro ty, kdož sem chodí tzv. "s hotovým názorem", by to bylo právě to ideální, po čem vlastně touží či vůbec toužit mohou. On totiž každý názorově uzavřený systém ignorující změny vnějších podmínek má tendenci sklouzávat k "jednostranné debatě" a "totalitární netolerantnosti"...
mipesa
Příspěvky: 765
Registrován: čtv srp 28, 2008 20:39

Příspěvek od mipesa »

Pravdou je, že když čtu jiné fóra tak tam se to také občas zvrhne, ale moderátoři to mažou nebo to přeskupují jinam.Dalším faktem je to, že, když tu museli být všichni registrovaní tak to byla nuda.Já osobně si myslím, že není nutné, aby toto fórum bylo jen a jen v olejářském konzervativním duchu, ikdyž by to o tom mělo být, ale občas nějaký ten úletík není na škodu.Když je vtipné téma nebo poznámka tak to Pitris hodí do ostatních a je vystaráno.Takový ty vyjebaný blby, co si zde značkují svou blbost se přece nechají smáznout. A my čecháčci a i slováčci si sami ze sebe dělat srandu umíme z jakého koliv tématu.Asi mě pošlete na jiné fórum a tam ať si dělám prdel třeba s modelíny, ale já třeba procházím různými školeními, přezkoušeními atp a když je u toho občas sranda tak to člověk pojme trošičku jinak, než kdyby tam byla nuda.Takže asi takhle nějak si to představuji já.Toť můj názor.
modelář

Příspěvek od modelář »

mipesa píše:Takže asi takhle nějak si to představuji já.
Já rovněž! A že jsem vždycky pro každou srandu, to je snad dostatečně znát, nebo ne? :lol:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Já se naopak domnívám, že pro ty, kdož sem chodí tzv. "s hotovým názorem", by to bylo právě to ideální, po čem vlastně touží či vůbec toužit mohou. On totiž každý názorově uzavřený systém ignorující změny vnějších podmínek má tendenci sklouzávat k "jednostranné debatě" a "totalitární netolerantnosti"...[/quote]


Tak si s toho něco vem ty jsi zářný příklad hotového netolerantního názoru jistě mi dá spousta tolerantních za pravdu :lol:
modelář

Příspěvek od modelář »

Anonymous píše:Tak si s toho něco vem ty jsi zářný příklad hotového netolerantního názoru jistě mi dá spousta tolerantních za pravdu :lol:
To jsi tedy na velkém omylu! Já své názory měním tak, jak se mění např. nabídka na trhu. A jestliže mne nějaký výrobce (podotýkám, že jakýkoli, včetně těch dnes mnou zatracovaných) dokáže přesvědčit o tom, že umí udělat konkurenceschopný výrobek, rád se přesvědčit nechám.

A jelikož jsem pro každou srandu (ve smyslu, že rád experimentuji), není mi zatěžko vydat peníze za něco, co jsem dosud neznal, jenom proto, abych se sám přesvědčil např. o tom, do jaké míry reklamní omáčka odpovídá skutečné chuti... :lol:

To je ostatně i hlavní důvod, proč mám trh vcelku dobře zmapovaný a proč tady píšu to, co píšu. :wink:
Odpovědět