Castrol oleje

Fórum o automobilových mazivech

Moderátor: Colommbo

skodovkar
Příspěvky: 6272
Registrován: pon pro 29, 2008 16:40

Příspěvek od skodovkar »

Holt někdo značí motor z venku a někdo olejem zevnitř :lol:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

To jsou ty chytré molekuly pracují za nás :idea:
modelář

Příspěvek od modelář »

Anonymous píše:Asi máš hodně poruchové auto a měl by jsi si koupit nové ,nebo čas věnovaný označováním dílů věnovat na samotnou opravu a měl bys to skoro zadarmo. :lol:
Právě naopak! S novým autem bych opět musel v rámci záruky do servisu a znovu bych ztrácel čas označováním dílů, hlídáním, co zas neudělali, když měli udělat, a proč se hrabali v tom, kde se hrabat neměli, event. kam zmizel ten původní díl. No a od doby, co s autem do servisu na pravidelné kontroly kvůli záruce nemusím, mám naprostý klid: tu základní nezbytnou údržbu mu poskytuji vlastnoručně a žádné "opravy" jednoduše neznám! :D
modelář

Příspěvek od modelář »

Anonymous píše:Poznač si i olejový filtr aby ti ho při výměně oleje nevyměnili :P
Příznivce Castrolu charakterizuje mj. nepochopení souvislostí: Ten filtr je totiž třeba si označit právě proto, abych měl jistotu, že ho vyměnili! :idea: Jinak se jedná o díl, který jsem schválně značil výhradně "neviditelně" - to abych je tzv. nalákal na vějičku... :P
modelář

Příspěvek od modelář »

Anonymous píše:To jsou ty chytré molekuly pracují za nás :idea:
Opět nepochopení správného významu slova: slovo "inteligentní" (tak je nazývá Castrol) není synonymem slova "chytrý" (tak je nazývá anonym)! Ostatně i v cizích jazycích je význam obou slov posunut do ne zcela překrývajících se rovin... :wink:
craken

Příspěvek od craken »

To Modelář:
akym sposobom si znacis napr. filter?
modelář

Příspěvek od modelář »

Speciálním popisovačem (fixem), jehož stopa je po zaschnutí viditelná pouze pod UV lampou.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

modelář píše:
Anonymous píše:To jsou ty chytré molekuly pracují za nás :idea:
Opět nepochopení správného významu slova: slovo "inteligentní" (tak je nazývá Castrol) není synonymem slova "chytrý" (tak je nazývá anonym)! Ostatně i v cizích jazycích je význam obou slov posunut do ne zcela překrývajících se rovin... :wink:

Tak teď už vážně nevím jestli jsi chytrý , inteligentní,nebo vyčůraný jak mraky,nebo je to chorobný strach o svůj majetek. :lol: Jistě zase nikdo nepochopí správně tvůj výklad protože to kolikrát ani nejde pochopit.Nejsme asi dost chytří ,inteligentní a vyčůraní.
Stejsky77

Příspěvek od Stejsky77 »

vycu...né, to by mě nenapadlo, ovšem v dnešní době v naší zemi velmi užitečné :lol: . Pokud je přístup k oleji Castrol tak raději Edge, ale já jsem takový blbec :lol: , že jej vůbec nedávám, a držím se značky v podpisu, s kterou jsou dobré zkušenosti. :wink:
skodovkar
Příspěvky: 6272
Registrován: pon pro 29, 2008 16:40

Příspěvek od skodovkar »

Modeláři , dobře děláš. Klidně si to označuj, naprosto ti rozumím a máš mé naprosté pochopení. :wink:
bjukemen
Příspěvky: 4877
Registrován: sob bře 29, 2008 17:09

Příspěvek od bjukemen »

..presne tak označovať diely už len z princípu sa oplaťí aspon človek vie s kým má tú česť..
Stejsky77

Příspěvek od Stejsky77 »

Jan Nowak píše:
Stejsky77 píše:No nevím kdo je větší, ty anonymní hrdino...
Jasný. Určitě jsi na tomto fóru méně anonymní než já, protože ty máš přeci v profilu avatar svýho kcháru :idea:
Předpokládám, že je to fturbodízluvoesčervenýmíčkempíčoanahlínách :lol:

Jinak pro modeláře - já jsem na tomhle fóru přispíval dávno před tím, než jsi přišel ty a pod stejným nickem, který je, věř a nebo ne, mým pravým jménem.
Jen plakej plakej. A Ještě něco? Tvůj projev je dost omezený, ale ještě bys dokázal přidat :lol: . Tvůj potenciál je tuším ještě větší. Dotkl jsem se tvýho ega a ne oleje Castrol co :wink: . S tím si nedělej hlavu :D . Já to chápu, že se neshodíš, a neuznáš, že ses pustil zbytečně do někoho, kdo zn. Castrol nezdrbnul, jen poukázal na jednu zkušenost. Jen pro tvou informaci - můj kchár turbodizlvoebezčervenýchíčekpičo páč se octavie II 1.9 dělají jen v socce :lol: .
mipesa
Příspěvky: 765
Registrován: čtv srp 28, 2008 20:39

Příspěvek od mipesa »

....teda kluci probrali jste to krásně, co použít Magnatec nebo EDGE, co je větší šmejd, k vizuálnímu sajrajtu v motoru až po krizi a následující volby, to bude mít Pitris radost, ale bohužel nám, co se živíme rukama je to smutná pravda.kdo má živnosťák, je podnikatel, potažmo, zloděj, protože se snaží nezaplatit státu to, co má a legislativa mu to umožňuje.
No a zaměstnanec je ten chudák, co to všechno zaplatí, například ředitel ČEZu, když dostane jen v dividendech 460 mega tak musí být nasr...j.Takový podržtažka s příjmem 12 tis musí kdeco šlohnout, aby si pomohl no a pak vzniká průměrná mzda asi 23 tis. ,což znamená, že se máme všichni dobře.takže rodinný příjem manželů činí asi 46 tis a stím se nechá něco udělat , né?V pohodě leasing, v pohodě hypotéka, v pohodě dovolená u moře.....co chceme, čísla jsou pouze v subjektivním spektru,pro chudáky snem a realita je jiná, no tak hurá k volbám a změňme to.
Pitris hoď to jinam, myslím, že by to mohlo být ještě zajímavé.
Uživatelský avatar
Pitris
Site Admin
Příspěvky: 27495
Registrován: úte čer 24, 2008 18:00
Bydliště: Brno

Příspěvek od Pitris »

mipesa píše:.....Pitris hoď to jinam, myslím, že by to mohlo být ještě zajímavé.
Je to zajímavé, ale já to nechám tentokrát tady, když už si to napsal sem....
Pitris píše:Ale (byť tady někteří tvrdí, že Castrol ano), já bych Ti doporučil při výměně ve VW505.01 třeba Agip, Fuchs, Mobil, Mogul, Q8, Repsol, Valvoline.....
Proč? Třeba proto, že.....
Stejsky77 píše:.....Viděl jsi někdy po magických molekulách Castrolu rozebraný motor? Po jiných olejích nebyl nikdy motor tak tragicky zanesený usazeninami.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Jan Nowak píše:Konečně tu Pitris s Modelářem mají dalšího kamaráda
Anonymous píše:A jsi v prd..i ty řečo modelářská nejsi taky náhodou státní úředník neboli kancelářská krysa a příživník na nás všech?To se to potom machruje. :lol:
Pitris píše:Ale (byť tady někteří tvrdí, že Castrol ano), já bych Ti doporučil při výměně ve VW505.01 třeba Agip, Fuchs, Mobil, Mogul, Q8, Repsol, Valvoline..... - to zas bude řečí.....

Napsal jsem "to zas bude řečí", a za ten příspěvek se musím omluvit, :lol:

protože v momentě, kdy se někdo jen křivě zmíní o Castrolu - byť se snažíme varovat většinou jen před Magnatecem, a i napíšem, že velká část výrobků Castrol je kvalitou O.K., tak vždy odněkud vyleze ta stohlavá anonymní saň, která na Castrol nedá dopustit, a začne vypouštět "oheň a síru", svolávat na nás, co jsme se třeba jen špatně podívali na oleje Castrol, "hromy a blesky", a urážet. Tímto se omlouvám slušným anonymům.
Jan Nowak píše:Tohle fórum už opravdu stojí za dámské přirození
Kvůli takovým, jako jsi ty, a tobě podobní.....
Naposledy upravil(a) Pitris dne ned dub 25, 2010 22:19, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
Pitris
Site Admin
Příspěvky: 27495
Registrován: úte čer 24, 2008 18:00
Bydliště: Brno

Příspěvek od Pitris »

Anonymous píše:Poznač si i olejový filtr aby ti ho při výměně oleje nevyměnili.....
Víš, tam jde ale právě o to, aby člověk poznal, že ho vyměnili.....
ono je to totiž dost podstatná věc - vyměnit s motorovým olejem i filtr, a bohužel jsou některé servisy, kde, pokud už ti vymění ten olej, a možná i všechen, tak se na filtr vykašlou, ale naúčtovat ti ho samozřejmě nezapomenou.
Odpovědět