lengy60 píše:Ten nejdebilnější tester,který je k prdu vyjde na cca 500,-Kč ,1/2 l DOT 4 vyjde na 80,-Kč .Troufám si tvrdit,že ten tester 6-8 let nevydrží.
![]()
lengy60 píše:Jak nemění v servisu po 2 letech?
lengy60 píše:Asi Tě mají v Peugeotu přečtenéhodost bych se divil,že by si tohle v autorizovaném servisu Suzuki lajzli,ale na druhou stranu jsem zažil,že byla zákazníkovi účtovaná výměna oleje,ale ve skutečnosti...
NOVON píše:Lengy60:Snad nevěříš autorizovaným servisům..Mno stále se naivní lidé najdou..
španěll píše:-kdo z vás už uvařil brzdovku?-
ti už ti to možná neřeknou. a třeba pár jich bylo i z Grossglockneru.
Návštěvník píše:P.S.: Ty, co se při tom ještě i nabourali, naštěstí řešil někdo jiný.
Itall píše:... Ani tam ji totiž vždy nemění po 2 letech.... A pokud by ukazoval tester potřebu výměny kapaliny v souladu s předepsanými intervaly, tak na co ho pak mít, že? ...
Itall píše:2) Ano, myslím, že mi brzdovku u Suzuki vyměnili, ale zkontrolovat to nedovedu, ani jsem nezkoušel, beztak bude stejné barvy, podívám se. Už ani na filtr oleje jsem nekoukal. Mám za to, že kdyby chtěli, tak nevýměnu brzdovky by si zrovna lajzli, páč se to nepozná, je to zánovní auto (2 roky) a dobře vědí, že se nestane nic. ...
NOVON píše:Ital: Důvod proč se zákazník nemůže dívat na servis svého vozu je údajně ten,že to nedovolují Bezpečnostní předpisy..
Osobně mě to taky vadí,když mi někdo čučí pod ruky,akorát to znervózňuje..Mno ale jak mám dobrou náladu,tak to překousnu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků