Aktuálne akcie v reťazcoch a spol.

Fórum o automobilových mazivech

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
pytlík

Příspěvek od pytlík »

luk.zah píše:
pytlík píše:Mrkněte na www.e-oleje.com tam mají pořád nějaké akce. Třeba 5L Shell helix ultra za 1250. nebo Castrol Edge turbo diesel 5L za 1290. To mi příjde jako dobré ceny.
Hm, super :roll: Další chytrák, co zde dělá úplně nenápadnou a nenásilnou reklamu.... Kdyby alespoň bylo čím se chlubit, ale ty ceny.... nic moc :!:

Hele, frajere: Mrkni na Aukro! Je tam nějakej borec z Ostravy (já to nejsem), který jezdí s tahačem a dováží Shelly z Francie. Helix Plus 10W40 má za (tuším) 630 Kč / 5 litrů a Helix Ultra má za (tuším) 850 Kč / 5 litrů.

Myslím, že oproti tomu se Vy, soudruzi z e-oleje.com můžete jít s těmi svými polskými splašky vycpat (...to je údivu, co?!? Vím 100%, že ty oleje máte z Polska a myslím, že vím i odkoho :twisted: )

Tak nemachruj frajere a začni taky prodávat když víš kde se to nakupuje a umíš tak skvělé ceny.
Uživatelský avatar
Pitris
Site Admin
Příspěvky: 27495
Registrován: úte čer 24, 2008 18:00
Bydliště: Brno

Příspěvek od Pitris »

Nemyslím si, že by bylo "to pravé ořechové" dělat reklamu konkurenčním e-shopům -
- krom toho, původní záměr tohoto vlákna byl zřejmě akce v "kamenných" obchodech.
FF

Příspěvek od FF »

...presne tak!
"...v reťazcoch a spol...."
luk.zah

Příspěvek od luk.zah »

pytlík píše:Tak nemachruj frajere a začni taky prodávat když víš kde se to nakupuje a umíš tak skvělé ceny.
Omlouvám se za off-topic, ale reakci si nemohu odpustit...

Já nemachruju a za frajera se taky nepovažuju. Každopádně děkuju za toto označení mé osoby - hned mi ego vystoupilo do nebeských výšin :lol:

Kdybych oleje chtěl prodávat, tak to dávno dělám. Narozdíl od Vás bych měl ale tolik slušnosti, že bych si zaplatil vlastní marketing a nedělal si reklamu na cizím e-shopu.

Svým příspěvkem jsem chtěl pouze říci, že Vaše akce není zajímavá. I třeba Alfi, co má oleje z oficiálních českých zastoupení olejářských firem, má zajímavější ceny než Vy, co prodáváte oleje pochybného původu.

proč pochybného původu??? No, Vy ty oleje totiž kupujete od nejmenované ´´spólky handlowe´´ , co oleje do Polska dováží z východu - podle mých informací z Běloruska, protože sídlí asi 20 km od Běloruských hranic.

Ve Francii se např. Shell Helix Plus 10W40 5l prodává v supermarketech za cca. 12 EUR (když je akce tak i za 9 EUR). Ten týpek na Aukru (já to vážně nejsem) ty oleje za tyto peníze dováží a prodává je za 630 Kč i s poštovným.

Když pominu to, že za cenu, za kterou mám od Vás 5 litrů tohoto oleje, mám od něj skoro 10 litrů, tak musím konstatovat, že větší důvěru ve mně vyvolává Shell z Francie než Váš Shell z Běloruska :idea:
Uživatelský avatar
Pitris
Site Admin
Příspěvky: 27495
Registrován: úte čer 24, 2008 18:00
Bydliště: Brno

Re: Aktuálne akcie v reťazcoch a spol.

Příspěvek od Pitris »

FF píše:Toto je pokus o založenie threadu, kde by sa medzi čitateľmi tohoto fóra "bonzovalo" o zaujímavých akciách na motorové (nielen) oleje...
V Brně - Židenicích na Bubeníčkové ul. v Autostylu
Mobil1 0w40 TurboDiesel / 4litry za 800,-
(ale asi to je výprodej starých zásob, ty kanystry vypadaly "trochu zašle", ale při letmém pohledu na nich není datum plnění, tak nevím).
luk.zah

Příspěvek od luk.zah »

Obligátně na úvod čestně prohlašuji, že s tímto nemám nic společného - pouze jsem to na netu našel. Zdejší e-shop ani tyto oleje nenabízí, tak to snad ani není až tak strašná reklama pro konkurenci. Myslím, že je to zajímavá nabídka.

Gulf 5W40, 5 litrů, 599 Kč
http://aukro.cz/item737812840_gulf_form ... darma.html
Brembo
Příspěvky: 2294
Registrován: pon čer 08, 2009 21:28
Bydliště: Matuškovo

Příspěvek od Brembo »

Akcia do vypredania zasob na oleje Valvoline na www.olejposta.sk
ka-spel
Příspěvky: 1092
Registrován: úte lis 07, 2006 22:51
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Ne že by to byl nějaký zázrak, ale za ty prachy. Dnes http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c. ... orovy_olej. Ale jako obvykle ráno v 8 hodin jsem ho nikde neviděl a nikde ani štítek s cenou. Kdo to vůbec vyrábí?
byloObrázek
je Obrázek
FF

Příspěvek od FF »

ka-spel píše:Ne že by to byl nějaký zázrak, ale za ty prachy. Dnes http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c. ... orovy_olej. Ale jako obvykle ráno v 8 hodin jsem ho nikde neviděl a nikde ani štítek s cenou. Kdo to vůbec vyrábí?
...to by zaujímalo aj mňa! Obzeral som ten olej dnes v Lidli. Pamätám si, že je ("syntetický", ale to je nepodstatné) SAE 5W-40, API SM/..., ACEA A3/..., VW502.00, ... . Podľa parametrov je "super". Stojí 3,29EUR, (99,11SKK)/1l. V českom Lidli 79,90 CZK/1l. Už som párkrát rozmýšľal, že to vyskúšam - mám 10 ročnú Feliciu 1.3. Kto to pre nich vyrába?! Stejne to musí vyrábať nejaká "veľká rafinérka"!
Naposledy upravil(a) FF dne ned kvě 09, 2010 22:13, celkem upraveno 1 x.
DonSalieri
Příspěvky: 99
Registrován: úte srp 12, 2008 9:23

Příspěvek od DonSalieri »

No osobne bych s tim olejem z Lidlu bez obav namazal panty u dveri nebo retez na kole tot vse..Nikdo nevi kdo to vyrabi, nikdo nevi zda to splnuje normy co ma psane na obale nikdo s nim nema zkusenosti..Uz drive se tady resilo, ze olej z Lidlu znacky W5 nebo W3 ted nevim mel pro kazdou jazykovou verzy jine specifikace coz je docela trestuhodne..Podle me to budou nejake rycyklovane oleje z nemecka za extra super vyhodnou cenu na kterou se vzdycky nekdo chyti..Zkuste nekdy premyslet a nesetrit na nepravem miste vzdyt staci pridat par desitek korun a mate olej znamejsi znacky overeny mnoha uzivately jako dobry..
orozco

oleje v kameňákoch

Příspěvek od orozco »

tuším na nejakom Hyundai-fóre preberalo pár majitelov, že ten 5W-40 olej Lidl W5 používa.
Tiež som ho videl v predajni - pred pár dňami, len som si ho poobzeral (žiadne identifikátory výrobcu). Čo ma ale trocha zarazilo, nahodil som si vtedy na internete ponuku Lidla slovenskú a rakúsku. Aktuálne mali podobné autodoplnky/autokozmetiku v rovnakom čase aj v SR aj v AT - s tým rozdielom, že v Rakúsku olej neponúkali.

Ešte info k akciám v reťazcoch: v Hypernove Bratislava som dnes videl Mogul 10W40 Extreme: 4litre za 13,95 € (cca 420 SKK, ca 360 CZK) a 1 liter za 3,99 €
ka-spel
Příspěvky: 1092
Registrován: úte lis 07, 2006 22:51
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Podle obalu to vypadá na polskou výrobu (až se dostanu do garáže, tak nafotím). Dával jsem to kamošovi do Escortu 1,8 ZETEC - spíš jako proplach po čističi. Koupil auto z bazaru, tak přišel čistič a na proplach jsem dal toto. Jak ho znám, tak další výměnu hned tak neudělá. Pokud by to dělal Orlen, tak by to zase tak špatný být nemuselo. Jako furt mě to připadne na krátkodobé použití nebo proplach lepší řešení než ten jejich běžný 15W40 se specifikací tuším SF/CD a v ceně do 300 za 5 litrů.
byloObrázek
je Obrázek
orozco

Příspěvek od orozco »

ka-spel píše:Podle obalu to vypadá na polskou výrobu (až se dostanu do garáže, tak nafotím).
Píšu tam že je vyrobený v Nemecku (len v chorvátskom texte). Ale ak ho lidlisti dodávajú len do niektorých krajín kde majú svoje obchody, a do iných nie -napríklad AT, možno DE- (asi nejaké ich svojské rozdelenie na trhy náročnosti druhoradé a prvotriedne, s vedomím pochybného pôvodu/výrobného procesu), tak by som ten olej na bežné použitie v predpísanej špecifikácii určite neriskoval.
ka-spel
Příspěvky: 1092
Registrován: úte lis 07, 2006 22:51
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Je tam sice napsáno německá produkce nebo něco v tom smyslu, ale na balení natištěno před datem výroby PL.
byloObrázek
je Obrázek
petr22

Příspěvek od petr22 »

včera jsem se zastavil podívat v prodejně Halfords a mají tam v akci olej Mobil Super S 10W-40 (5l) za 449,-. Docela dobrá cena
Odpovědět