to ako vážne? neprehnal si to? To ma naozaj také dávkovanie, alebo máš prídavné nádrže pre let cez kanál?

edit: ...no má to také dávkovanie

Nakoniec - štastie praje odvážnym

jarson1 píše: To tvoje auto sa zmení na raketu
Inak ktorý Oxicat si použil, ony sú zrejme zložením všetky rovnaké (pepoh by prípadne prelúskal TL DS a potvrdil), ale spravidla v základe uvádzajú, že balenie je na jednu nádrž 60-80l, no obsahy mávajú rôzne 300, 375, 250 ml a pod / ProTEC/ BlueChem/ Powermaxx/ AutoProfi, a až niekde ďalej uvedú, že mixovacie rácio je 1:200.jarson1 píše:Teda, ked ti to zabere aspon tolko ako u mna , potom sa budeš tak usmievať , že budeš pre okolie podozrivý.
To tvoje auto sa zmení na raketu
&
prešiel som na nádrži ktoru som "ošetril" Oxicatom v pomere o dosť menšom, než je odporúčaný ( 2dcl/60l, teda len cca. 1:300)
bloke píše:pepoh> aký je popisný Fazit s acetónom, mrskať ho do benzínu v podobe konkrétnej neošvindlovanej značky- flašky, či aditív a to -stále,- občas, - alebo pred EK?
Colommbo píše:bloke píše:pepoh> aký je popisný Fazit s acetónom, mrskať ho do benzínu v podobe konkrétnej neošvindlovanej značky- flašky, či aditív a to -stále,- občas, - alebo pred EK?
To už by bylo jako vlákno Jak si zlepšit naftu sám a to bychom už klesli hodně hluboko...
jarson1 píše:...počkáme si na Colommbov pokus a uvidíme potom...
...kým to niekto tu riadne nezmeria - napríklad emisie na stroji - dovtedy je to debata o pojmoch a dojmoch
Colommbo píše:Objednána mám černá půllitrová balení. https://pemacz.cz/zbozi/wynns-catalytic ... 0ml_234144
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník