Powered by Smartsupp

Total Nevastane SH 100 (20L)

Kód produktu: 190543
TOTAL NEVASTANE SH 100 (20L) Kompresory, pneumatické a hydraulické oleje, syntetické (PAO) oleje, vhodné pro náhodný styk s potravinami. Vlastnosti a použití: » Oleje NEVASTANE SH se doporučují v potravinářském průmyslu pro mazání vzduchových...
Více informací
Specifikace

ISO 6743-4 HV, FDA 21 CFR, HALAL APPROVED, KOSHER APPROVED, ISO 21469, DIN 51502 HLP HC 100, KHS K0001

10 599 Kč
8 760 Kč bez DPH

Potřebujete poradit?

+420 543 251 596 Po–Pá: 8.00–17.00

Popis produktu

TOTAL NEVASTANE SH 100 (20L)

Kompresory, pneumatické a hydraulické oleje, syntetické (PAO) oleje, vhodné pro náhodný styk s potravinami.

Vlastnosti a použití:

» Oleje NEVASTANE SH se doporučují v potravinářském průmyslu pro mazání vzduchových kompresorů, vývěv a hydraulických systémů, zejména pracujících při nízkých teplotách.

» Nevastane SH 100 jsou také vhodné pro mazání převodovek pracujících za mírných podmínek.

» Složení NEVASTANE SH, 100% syntetický, na bázi PAO, poskytuje vynikající ochranu a delší životnost mazaným zařízením.

» Oleje NEVASTANE SH se doporučují pro použití tam, kde je možný náhodný kontakt s potravinami.

» Široký teplotní rozsah.

» Výrazné prodloužení intervalů výměny oleje.

Parametry

Hmotnost 20 kg
objem 20 l
viskozita dle ISO VG 100

Poradna a informace ze světa maziv

Mazivářské mýty, Mýtus první - kdo a jak vyrábí základové oleje

Článek Ing. Jaroslava Černého z VŠCHT v Praze vyjasňující mýty, které zahalují oblast výroby olejů.

Celý článek
Mazivářské mýty, Mýtus druhý - kvalita základových mazacích olejů

Pokračování seriálu Ing. Jaroslava Černého z VŠCHT v Praze o motorových olejích. Týkající se problematiky kvality základových olejů a jejich vlivu na kvalitu motorových olejů. Text je ke stažení také ve formátu PDF.

Mazivářské mýty, Mýtus třetí - minerál, polosyntetika, syntetika

Již třetí pokračování seriálu Ing. Jaroslava Černého z VŠCHT v Praze o motorových olejích. V tomto díle se pan Černý zaměřuje na omyly související s označováním olejů. Text je ke stažení také ve formátu PDF.

Diskuzní fórum