Powered by Smartsupp

Total Nevastane EP 220 (20 l)

Kód produktu: 190578
Total Nevastane EP 220 (20 l) Převodové oleje pro aplikace v potravinářském průmyslu, doporučené v případech náhodného kontatku s potravinami. Vlastnosti a použití: » NEVASTANE EP představují převodové oleje formulované na základě bílých mine...
Více informací
Specifikace

FDA 21 CFR, DIN 51517-3 CLP, ISO 12925-1 CKD, ISO 6743-6 CKD, NSF H1, HALAL APPROVED, KOSHER APPROVED, ISO 21469, DIN 51502 CLP 220

8 999 Kč
7 437 Kč bez DPH

Potřebujete poradit?

+420 543 251 596 Po–Pá: 8.00–17.00

Popis produktu

Total Nevastane EP 220 (20 l)

Převodové oleje pro aplikace v potravinářském průmyslu, doporučené v případech náhodného kontatku s potravinami.

Vlastnosti a použití:

» NEVASTANE EP představují převodové oleje formulované na základě bílých minerálních a syntetických olejů spolu s vysoce výkonnými aditivy s vysoce účinnými vysokotlakými, protioděrovými a antioxidačními vlastnostmi.

» NEVASTANE EP je řada olejů doporučených pro mazání převodových reduktorů, kluzných a valivých ložisek s vysokým zatížením provozovaných v potravinářském průmyslu.

» NEVASTANE EP jsou rovněž vhodné oleje pro mazání mnoha mechanismů v zařízeních potravinářského proůmyslu jako jsou řetězy a pásové dopravníky.

» Oleje vyvinuté pro velmi širokou řadu aplikací.

Parametry

Hmotnost 20 kg
viskozita dle SAE 220

Poradna a informace ze světa maziv

Mazivářské mýty, Mýtus první - kdo a jak vyrábí základové oleje

Článek Ing. Jaroslava Černého z VŠCHT v Praze vyjasňující mýty, které zahalují oblast výroby olejů.

Celý článek
Mazivářské mýty, Mýtus druhý - kvalita základových mazacích olejů

Pokračování seriálu Ing. Jaroslava Černého z VŠCHT v Praze o motorových olejích. Týkající se problematiky kvality základových olejů a jejich vlivu na kvalitu motorových olejů. Text je ke stažení také ve formátu PDF.

Mazivářské mýty, Mýtus třetí - minerál, polosyntetika, syntetika

Již třetí pokračování seriálu Ing. Jaroslava Černého z VŠCHT v Praze o motorových olejích. V tomto díle se pan Černý zaměřuje na omyly související s označováním olejů. Text je ke stažení také ve formátu PDF.

Diskuzní fórum