Chtěl bych poděkovat Jirkovi, že mi přivedl ženu. Namísto abych Vás jen krátce pozdravil z plánovaného výletu k Bernardům jsme pak docela dlouho vydrželi.
Ford Explorer V6 4.0 lpg 1998, Shell HU 5W-30 SL ATF MaxLife Toyota SiennaV6 3,5 2007 Rowe RS 0W-40 ATF MaxLife Ford Maverick 2,3i 2004 MaxLife 10W-40
A přišli jste na to, kde leží zakopaná kočka, Jene...? Jinak Toníkovi: Nemáš zač děkovat, kamaráde. Bylo mi tvé paní líto, jak tam seděla (sice na sluníčku) v bundě nad křížovkami, tož jsem ju pozval dnu a jsem fakt rád, že se nenechala dlouho přemlouvat. A přesně, jak píšeš - kdybychom ji nechali venku, poseděl bys hodinku a jeli byste dom, takhle jste si pak dali i něco dobrého a rádi jsme tvou paní poznali.
Já se vrátil z cest před půlhodinkou, byl jsem ještě v Práglu, nakonec jsem ani nejel po dálnici, nechtělo se mi a měl jsem dost času. U mě dobrý, děkuju všem a opatrujte se!
Hlasim tiez prijazd na základňu roz-nya-wa
Cestu späť som pojal tak trochu vlastivedne a vzal som to cez Náměšť n.O., potom na severe Liptovsky Hrádok a kedze som riadenim osudu nestihol vcas odbocit v Poprade, tak este cez Prešov do Ķošíc k sestre na pokec , kafe a zdravu veceru. Sucasne som odovzdal mešec českých dukátov od Pitrisa. A teraz uz som doma a obnovujem si sluch po dialnicnom pekle k comu mi moja pani prichstala 6 kuskov 10 krušovickeho
A tiez dakujem vsetkym za super večer
Toyota Carina E 1.6 Xli LB 1992 Japan
Ex.Toyota Carina E 1.8 GLI LB. 1996 GB
HONDA Civic 8G 4D 1.8 2006 Turkey