Co si myslíte o takovém počinu, kdy by se zejména v mrazech (pokud ještě nekdy budou

https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... pEQAvD_BwE
Moderátor: Colommbo
Aj ked nechceme olej zahriat na prevádzkovu teplotu,alebo aspon na +20 stupnov,i tak to budu hodiny. Ja mám elektrický ohrev chladiacej kvapaliny a pri príkone 3 kW-podla čínskych sudruhov-tolko samozrejme nemá,tak na ohriatie na 60 stupnov to potrebuje tak 40 minut-možno o pár minut menej.Colommbo píše: ↑pon led 13, 2025 12:38 Osobně a ve svých podmínkách (parkuju na ulici před svým domem) takovou fičuru považuju za kontraproduktivní - aspoň půlhodinu před plánovaným startem tahat kábel od auta do baráku do zásuvky, na to se fakt můžu vy... Dobrý olej (popř. s dobrým aditivem) je pro mé potřeby dostačující.
nezabudni na tepelnu vodivost.jarson1 píše: ↑ned led 12, 2025 21:38 nie je cielom zohriat ho na prevadzkovu teplotu. Podla mna staci ak bude nad nulou. A to iste bude.
Inak sa mi to vidi celkom dobre. Isto lepsie nez o dost komplikovanejsie predohrevy vody. A hlavne predhriatie vody neriesi presne tento problem stuhnuteho oleja.
To , ze to hreje na 150 neznamena ze v tom mieste bude mat tolko aj olej. Ono to de facto zohrieva vanu. Je to ako ked si peihrievas polievku v hrnci. Len bezpecnejsie![]()
Na druhu stranu - akakolvek 0W a ak nie som prave v Krasnojarsku tak sa na vselijake prihrevy možem vyprdnut.
Totiz ak chcem pouzivat toto, musim mat zastrcku s elektrikou. Ak by som mal taku potom pravdepodobne v garazi. A ak mam auto v garazi , naco mi je potom tento predohrev. Leda , ze ju nemam a taham vecer kabbel od kosacky k autu ??? no neviem...cim viac o tom rozmyslam tam sa mi to javi nepraktickejsie. Alebo zvolit 12V verziu...otazka potom ale co na to baterka?
Proste mne furt vychadza riesit to klasicky - vhodny olej , nabita baterka a pekne zohriat po starte aspon minutku.
Tak je to 2500 W europskych