SsangYong Rexton 2.2 nafta, 133 kW
Moderátor: Colommbo
Re: SsangYong Rexton 2.2 nafta, 133 kW
Chápem. Preto žiadne aditivum nepoužívam a tu som
Honda Civic 1.4iS 66kw => ELF Evolution 700 STI 10W40
Honda Civic 1.6 i-Dtec 88kw => Texaco Havoline ProDS M 5W30
Honda Civic 1.6 i-Dtec 88kw => Texaco Havoline ProDS M 5W30
Tak jsem se dnes vrhnul na výměnu. Po použití BG109 jsem teda koukal co z toho vyteklo. Potom jsem tam dal samotný Fanfaro s novým filtrem a sjeli jsme si s manželkou na pizzu. Teď jsem to znovu vypustil a je to teda zase černý, ale už ne takový jak před tím. I filtr byl teď slušně černej. Teď tam dám zase jen Fanfaro a uvidíme. Na podzim tam zkusím dát ty aditiva.
Taky jsem si říkal co bude dělat nějaký ten zbytek z BG109 v nové náplni, když bych to neproplachoval. Nebo ten trošek, co nevyteče, nic dělat nebude?
Taky jsem si říkal co bude dělat nějaký ten zbytek z BG109 v nové náplni, když bych to neproplachoval. Nebo ten trošek, co nevyteče, nic dělat nebude?
Je to věc do oleje tak to asi škodu neudělá, ale naředí to novou náplň. Což asi úplně to pravé ořechové co bys v novém oleji chtěl nebude....
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.
Zima: Ravenol SSL 0w40, Hankook W330 Winter i*cept evo3
Léto: Repsol Competicion 5w40, Vredestein Ultrac Satin
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Zima: Ravenol SSL 0w40, Hankook W330 Winter i*cept evo3
Léto: Repsol Competicion 5w40, Vredestein Ultrac Satin
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Já BG používám celkem pravidelně, výměnu dělám na rampě, takže auto má zvedlý čumák, nechám poctivě 15 minut vykapat, mezitím vyměním kabinový a vzduchový filtr a nakonec se mi podaří nalít předepsaných 4,1 l a ještě mám k horní rysce fórum,tak se zdá, že vykape většina. Měním max po 8 tkm a myslím, že ty ml BG,co zůstanou ve staré náplni v tom celém novém objemu je něco jako homeopatikum....
Toyota Auris hybrid 1.8 (2017).
Začátek Millers Oils EE 5w30, pak Ravenol SSO 0w30 a teď delší dobu Ravenol DFE 0w20.
Začátek Millers Oils EE 5w30, pak Ravenol SSO 0w30 a teď delší dobu Ravenol DFE 0w20.