No dal jsem na zkušenosti co jsem našel, nejen hodnocení produktu, ale i minimálně dva lidi na fórech si to pochvalovali. Asi fakt dost záleží jak to zareaguje s aditivací původního oleje, tady mám fakt pocit že ho to nějak naředilo což způsobilo tu hlučnost...
Pískání/kňučení převodovky, jiný olej nebo aditivum?
Moderátor: Colommbo
Re: Pískání/kňučení převodovky, jiný olej nebo aditivum?
- Colommbo
Ono je to jako třeba s motorovými oleji - jeden konkrétní může někdo chválit, jiný by jej do svého motoru už nikdy znovu nenalil, každému typu motoru může "sednout" něco jiného a s převodovkou je to podobné. Máš zkušenost, tvým prostřednictvím my taky a jak a jestli se podle toho někdo zařídí, je už jeho věc.
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Shell HU 5W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
Shell HU 5W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
Ja uz mam skusenost z davnejsich cias. V meste boli vtedy dve Cariny. Videl som ako si ten druhy nalial rovno cez viecko oleja 2dcl MoS2 prisady. Do mesiaca riesil nadmernu spotrebu oleja. Nieco celkom nevyslo... Doslo na prekruzkovanie spodku. Nefunkcne / zapchate stieracie kruzky.
Teraz dava proste cisty lacny oil 10-40 a jazdi ...a jazdi,...a jazdi. A napady s prisadami ho presli. A je spokojny aj tak
Teraz dava proste cisty lacny oil 10-40 a jazdi ...a jazdi,...a jazdi. A napady s prisadami ho presli. A je spokojny aj tak
Toyota Carina E 1.6 Xli LB 1992 Japan
Ex.Toyota Carina E 1.8 GLI LB. 1996 GB
HONDA Civic 8G 4D 1.8 2006 Turkey
Ex.Toyota Carina E 1.8 GLI LB. 1996 GB
HONDA Civic 8G 4D 1.8 2006 Turkey