Varování před Mircem

Fórum o automobilových mazivech

Moderátor: Colommbo

Zamčeno
Uživatelský avatar
Pitris
Site Admin
Příspěvky: 27404
Registrován: úte čer 24, 2008 18:00
Bydliště: Brno

Varování před Mircem

Příspěvek od Pitris »

Jako bývalému zde adminovi by to už mohlo (a po zkušenostech s některými by i mělo) být asi jedno, leč beru autí jako něco víc než jen coby přemisťovadlo z bodu A do bodu B, a tak není. A věřím že tu stále ještě jsou taky i tací, kterým na autě záleží anebo kteří rádi čerpali z mnohaletých zkušeností Jerryho3 (alias modeláře) a jehož rad si vážili protože věděl. On totiž kromě jiného v automobilové branži
Jerry3 píše:....20 let žil "živou praxí", včetně osobních vazeb na lidi z ACEA a hlavně z nejrůznějších zkušeben pracujících pro WP29 EHK OSN.
Tak prosím jeho (zde asi poslední) rada:
Jerry3 píše: Mirec 29....
Domnívám se, že tomuto pisateli mohou všichni ti, kdož sem chodívali motivováni snahou něco se dozvědět, o něco se podělit či prostě jen tak přátelsky poklábosit o věcech svého zájmu, poděkovat za zničení tohoto fóra.
Jerry3 píše:Proto všem, kteří sledují dění na tomto fóru, v jejich vlastním zájmu rozhodně doporučuji, aby veškeré "rady" citovaného přispěvatele ignorovali. On tu totiž působí jako agentura "medvědí služby".
A jestli to někoho opravdu zajímá, může číst třeba zde: presunuto-z-jinych-temat-dohady-nesouvi ... 867-3.html Anebo oleje-do-novodobych-hond-a-vse-kolem-t6048-720.html
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.

Zima: Ravenol SSL 0w40, Hankook W330 Winter i*cept evo3
Léto: Repsol Competicion 5w40, Vredestein Ultrac Satin
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Zamčeno