Nastastie, kedže som nikdy nemal NOVÉ auto ( a ani nikdy mať nebudem - nemám na neho , ale aj keby som mal , tak z princípu nie), tak taketo starosti nemám.
Značkové servisy navštívim len vtedy ak mi treba nejaký diel, ktorý volne nie je dostupný ( alebo ide o prkotinu, kde sa nevyplatí to kupovat z druhej strany zemegule) a potom v prípade poistných udalostí.
Oboje naštastie nezažívam častejšie než by sa mi páčilo. Aj ked stalo sa.
Inak s tými "donesenými " im tak trochu rozumiem. Ale naco to dramatizovať. Co som sa stretol, tak maximalne zapísali že "olej donesený zákazníkom" a značku a typ/normu. Nič viac.
Inde som sa zase stretol so (sprostredkovanou) informáciou, že mechanici dostali od veduceho "po ušiach" , kvoli akceptovaniu donesených olejov , ale z prostého dôvodu. Neučtovali potom tolko kolko by mohli samozrejme. Takže pointou boli ako vždy zase prachy. Nejaké technické veci ...až na poslednom mieste. Ono to ale bude zase ako vždy o ludoch. Stále aj tu platí, že si k tebe dovolia len tolko, kolko im umožníš.
Alebo sa už zabudlo na zákon o blokovej výnimke?
"Vodič už nemusí jazdiť so svojim autom v záruke do značkového autoservisu na bežnú údržbu a servis.
Môže, bez straty záruky, servisovať svoje auto v akejkoľvek autoopravovni, ktorá je odborne pripravená a použije originálne prvovýrobné
alebo kvalitatívne rovnocenné náhradné diely. Výhodou je výrazne nižšia cena ako pri oprave v značkovom servise."
https://www.q-service.sk/blokova-vynimk ... ajEALw_wcB