diesel Tesco Plus

Diskuze o palivech

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
sid

diesel Tesco Plus

Příspěvek od sid »

Ahoj, nevíte někdo náhodou podrobnější informace o prémiové nafte Tesco Plus?
Do auta už jsem jí nalil a jsem s ní spokojenej. Je opravdu lepší než normální.

díky za info :wink:
Hunter
Příspěvky: 117
Registrován: pát kvě 04, 2007 12:04

Příspěvek od Hunter »

Jo taky jsem koukal, ze to u nas zacali nabizet, mete nekdo zkusenosti? Jenom me zarazilo, ze tesco ma pecet kvality, ale ta cerpacka u nas neni na mape SGS uvedena, ze ma pecet..
C2H5OH

Příspěvek od C2H5OH »

V pohodě
Elvis

Příspěvek od Elvis »

Taky už sem jí měl v Passatu TDI a zdá se to bejt kvalitní nafta,je to udajně nafta z Čepra a též jí prodává Eurooil jako Optimal Diesel co jsem zaslechl :wink:
Giusy

Příspěvek od Giusy »

Jde konkrétně aditivivanou Naftu s vyšším cetanovým indexem oproti normální naftě nabízené v síti Tesco. Tahle nafta se vyrábí v ČR pouze v Kralupech a kvalitativně jde o tu stejnou naftu jako je například aditivovaný Diesel ultra u Globusu. Obě společnosti a v podstatě všechny tyhle hypermarkety s čerpačkama mají dodavatele Unipetrol, takže nejde o žádný šmejdy. Unipetrol dodává PHM například do Benziny, do Shellky apod. Pokud jde o pečeť kvality, tu mají v síti Tesco všechny čerpačky.
teplý bratr

diesel Tesco Plus

Příspěvek od teplý bratr »

Nejde jenom o to od koho nafta pochází ale jestli tam taky občas čistí tanky s naftou , jestli tam taky maji velkou vytoc aby tam ta nafta v tom taku nesmrděla roky a taky o to jak to najemce aditivuje primo na benzince.Taky benzina ma o dost kvalitnejsi naftu nez shell a obe sou od unipetrolu.
Odpovědět