Zájemcům o Millera do benzínu bych navrhl, ať se podívají na fotky na straně 48 tohoto vlákna.To proto aby věděli,do čeho jdou.
Komu se to líbí,tak samozřejmě směle do toho,nelze soudit, každý máme jiné preference,a to nejen v aditivech.
Octavia II FL 09 1.8 TSI 118kW spotřeba oleje 0,5l/10tis.km
Motor:Mobil1 ESP 0W-30 API SP
Převodovka:Ravenol MTF-3
Moc jste mě s tim millersem nepotěšili. Před měsícem jsem měnil svíčky na Aprilii a byly normál. Jj jenže minulou sezónu jsem převážně aditivoval Vifem. Navíc mě minulou sezónu i přišlo, že na vif to lip funguje. Ale mam doma ještě jednu nerozdělanou lahev Millers PPE....Taky jsem si říkal, že zůstanu u vifu...
Tak ten millers zkusim prodat...
Klud. Cervene zafarbenie je obvykle iba znakom " prehnanej" aditivacie. Ak normalne dodrzujes davkovanie....okrem toho - ide tak akurat o farbu. Palit palia, ci? Tak je to vlastne jedno ci cervene alebo nie.
Hodil by som na to bobek
Toyota Carina E 1.6 Xli LB 1992 Japan
Ex.Toyota Carina E 1.8 GLI LB. 1996 GB
HONDA Civic 8G 4D 1.8 2006 Turkey
no pozri, moje sviecky pojdu zakratko von a tiež pocas svojho zivota dostali jednu flasku toho Millersa ( eco max myslim). Tak uvidim ako sa budu cervenat ( alebo aj nie). Inak obcas vif, a niekolko davok oleja TC-W3. A jedna nadrž s oxicatom pred emisnou. Inak nic. Je ale pravda, že zdaleka neaditivujem každu nadrž. Jazdi sa na najlacnejsi dostupny benzin. Ked som ju chcel rozmaznat , islo sa do CR na výlet a dostala bez bio. Ale to bolo davno...Posledne roky tuto rozkoš dopriavam radsej starej Toyotke
B3- posli mi ho. Chcem mat cervene sviecky
Ale vazne...ja sa ho vobec nebojim. Iste , vyjazdil som len jednu flasu, ale uprimne ...neurobilo to nic co by bolo poznat. Dobra sprava je ze nic oboma směry. Teda ani nic zle.
Už jsem našel skoro ideální lahvičky pro aditivum. V mém případě potřebuji 150ml na 50litrovou nádrž, BG SC2 se prodává jen jako 177ml nebo větší. Kvalita a bytelnost maximální, graduace je přesná, závit a tvar otvoru nezpůsobuje "ukapávání", jediné mínus je polypropylenové víčko. https://www.bdl.cz/Medium-neck-bottles- ... w-cap-PP-p
Koupil jsem si z pema.cz BG SC2 a porovnal s 2 měsičním vzorkem z redrideru. Přemýšlím co stím? Barva, zápach i vizkozita jiná. Dokonce starej dělá usazeninu na dně, která, ale při naklonení lahvičky zmizí.
Světlej novej, tmavej starej.
Dobrý den, pane Volfe,
děkuji za zprávu.
Prověřili jsme u distributora BG.
Pokud to jsou dvě stejné šarže, tak se to nemůže stát. Pokud je každá šarže jiná, tak to může být každé jiné. Mění se receptura, složení, příměsi, něco zakážou, něco povolí EU nebo Amerika, ale prý můžete být zcela klidný v tom, že je to dodané BG, byť má různé barvy.